ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρίφτης: "Κανείς δεν κοιμάται ήσυχος με τις κακές εμφανίσεις"

Ο Δημήτρης Πρίφτης σε αγώνα της Α1
Ο Δημήτρης Πρίφτης σε αγώνα της Α1 PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Πρίφτης αναφέρθηκε στην πίεση που υπάρχει μετά τις κακές εμφανίσεις των τελευταίων ημερών και τον τρόπο με την οποία τη διαχειρίζονται όλοι στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Ο Δημήτρης Πρίφτης συνεχάρη τους παίκτες του για την αντίδραση και την ενέργεια με την οποία αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, εξηγώντας επίσης πώς αυτός κι οι παίκτες του διαχειρίζονται τα δεδομένα που διαμορφώνονται μετά από κάθε αγώνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ:

"Κάναμε καλό παιχνίδι, γυρίσαμε την μπάλα, κάποιες στιγμές παίξαμε καλές άμυνες. Είχαμε καλή νοοτροπία. Έρχονται οκτώ - δέκα μέρες πολύ κρίσιμες, πολύ γεμάτες. Πρέπει να πάμε με σωστή νοοτροπία. Να υπογραμμίσω την παρουσία του κόσμου, που μετά το κακό αποτέλεσμα της Πέμπτης (11/11), σήμερα ήταν παρών. Είναι πραγματικά σημαντικό για μας, είναι μεγάλη βοήθεια. Ο Λευτέρης Μαντζούκας ήταν άρρωστος, έλειπε τέσσερις - πέντε μέρες από το γήπεδο. Σήμερα ήρθε πρώτη φορά. Αν ο Νεοκλής (Αβδάλας) ήταν υγιής, γιατί κουβαλάει ένα πρόβλημα από το παιχνίδι του εφηβικού, θα ήταν αυτός στη δωδεκάδα".

Για τον Γιόγκι Φέρελ ανέφερε: "Είναι εκτός από το ρόστερ της Ελλάδας γιατί έχουμε τον περιορισμό στον αριθμό των ξένων. Θα δούμε...".

Για τα δύο πρόσωπα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ ανάμεσα σε EuroLeague και Stoiximan Basket League: "Ο Νο1 λόγος είναι η δυναμικότητα του αντιπάλου, αυτό είναι προφανές. Από εκεί και πέρα προσπαθούμε να χτίσουμε μια νοοτροπία και αγωνιστική συμπεριφορά. Όταν ο αντίπαλος είναι καλύτερος, χρειάζεται μεγαλύτερη συγκέντρωση, ανοχή στην επαφή και την κόντρα. Καταλαβαίνω ότι τα αποτελέσματα δεν είναι θετικά, αλλά δεν δέχομαι ότι η ομάδα δεν προσπαθεί. Μπορεί να είχαμε κάποιες κακές εμφανίσεις, αλλά αν δείτε τι γίνεται στην EuroLeague, θα δείτε ότι πολλά παιχνίδια εξελίσσονται με παρόμοιο τρόπο. Όταν κάποιος μάς αξιολογεί, πρέπει να λαμβάνει υπόψιν τα δεδομένα της ομάδας, του καλοκαιριού, τις συνθήκες με τις οποίες λειτουργούμε. Κανείς δεν κοιμάται ήσυχος με αυτές τις κακές εμφανίσεις, ούτε οι παίκτες, ούτε εγώ. Προσπαθούμε για το καλύτερο".

Για το αν υπάρχει πίεση στην ομάδα: "Θα έλεγα ότι η πίεση είναι στο 80% εσωτερική, δική μας, γιατί θα θέλαμε να είμαστε σε καλύτερο επίπεδο. Προφανώς θα υπάρχουν κάποιες φωνές που μας κριτικάρουν. Γι αυτό κι έκανα αυτό το μικρό σχόλιο πριν. Είναι λογικό όμως και το καταλαβαίνουμε. Απλά να ξέρει ο κόσμος ότι δεν έχουμε ήσυχο ύπνο. Μας καίει, μας απασχολεί, είμαστε κάθε μέρα εδώ, πολλές ώρες και προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Η πίεση είναι δεδομένη, είναι γνωστό αυτό στον Παναθηναϊκό".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ