ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρίφτης: "Εχω στενοχωρηθεί γιατί δεν ανταποδίδουμε την υποστήριξη, θα κάνουμε μία κίνηση"

Ο Πρίφτης στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό
Ο Πρίφτης στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό INTIME

"Σκασμένος" ήταν ο Δημήτρης Πρίφτης μετά από την ήττα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ, πριν παραδεχθεί πως οι πράσινοι θα κάνουν μία κίνηση, μία προσθήκη, για να βελτιώσουν το ρόστερ τους.

Με τέσσερις νίκες σε 17 αγώνες, ο Δημήτρης Πρίφτης δεν μπορούσε να είναι χαρούμενος το βράδυ της Πέμπτης (23/12). Η ομάδα του έχασε καθαρά από τον αιώνιο αντίπαλο, στο καυτό ΟΑΚΑ, οπότε ο Έλληνας προπονητής παραδέχθηκε πως ήταν πολύ στενοχωρημένος επειδή οι πράσινοι δεν ήταν ικανοί να ανταποδώσουν την υποστήριξη του κόσμου τους και εξήγησε ότι ο Παναθηναϊκός θα κάνει το επόμενο διάστημα μία κίνηση, μία προσθήκη για να βελτιώσει το δυναμικό του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Πρίφτης:

"Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, έπαιξε καλύτερα από εμάς και αυτό είναι προφανές από το σκορ. Προσεγγίσαμε λάθος το ματς, εκτός από τη δεύτερη περίοδο. Είχαμε σωστή νοοτροπία στην τρίτη, ενώ στην τέταρτη λειτουργήσαμε ανόητα και δώσαμε αυτή τη διαφορά που μας αδικεί. Οι οπαδοί έδειξαν ήθος και ποιότητα. Προφανώς και μας κάνουν νιώθουμε βάρος, διότι δεν ανταποδίδουμε την υποστήριξη. Γι' αυτό έχω στεναχωρηθεί με την εικόνα του τέταρτου δεκαλέπτου, γι' αυτό λέω ότι μας αδικεί, διότι αδικεί τον κόσμο που μας υποστηρίζει.

Ίσως να χρειαζόμαστε ενίσχυση σε πολλές θέσεις. Όχι ίσως. Το ένα σκέλος είναι οι οικονομικές μας δυνατότητες για προσθήκες ή αλλαγές. Το δεύτερο είναι ότι πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Στην πορεία θα αποφασίσουμε που θα είναι η μία κίνηση που μπορούμε να κάνουμε. Η ομάδα έχει αδυναμίες, προσπαθούμε να τις καλύψουμε. Η EuroLeague είναι δύσκολη, το επίπεδο είναι σκληρό και δεν συγχωρεί. Είναι και θέμα καλής ημέρας, απόψε αρκετοί παίκτες ήταν σε κακή βραδιά. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΙΦΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ