ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρίφτης: “Δεν κάναμε αρκετή προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο”

Ο Δημήτρης Πρίφτης στο παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο Photo Credits: Intime Sports

Ο Δημήτρης Πρίφτης παραδέχθηκε πως η προσπάθεια των παικτών του μετά την ανάπαυλα δεν ήταν αρκετή για να διεκδικήσει κάτι ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στο Mediolanum Forum.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ηττήθηκε στο Mediolanum Forum από την Αρμάνι Μιλάνο, σε ένα παιχνίδι που χάθηκε εντελώς από τον έλεγχό του μέσα σε μία περίοδο. Την τρίτη.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Δημήτρης Πρίφτης αρκέστηκε να πει απλά πως “στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί και είχαμε τον έλεγχο του τέμπο. Στην 3η περίοδο κάναμε τη χειρότερη δυνατή αρχή. Μπήκαμε στην επανάληψη με πολλά λάθη και η Αρμάνι πήρε τη διαφορά. Δυστυχώς, δεν κάναμε αρκετή προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο για να μειώσουμε και να δείξουμε πως έχουμε πιθανότητες. Η Αρμάνι κράτησε τη διαφορά που έχτισε στο 3ο δεκάλεπτο μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης. Αυτό ήταν πολύ κακό για εμάς“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ