ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρίφτης: "Χωρίς τον Παπαπέτρου στο ΣΕΦ"

Πρίφτης: "Χωρίς τον Παπαπέτρου στο ΣΕΦ"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Πρίφτης ξεκαθάρισε πως ο Ιωάννης Παπαπέτρου δεν θα είναι (ούτε) στο ΣΕΦ για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου απουσίασε (και) από το παιχνίδι κόντρα στο Περιστέρι, με τον Δημήτρη Πρίφτη να επισημαίνει πως ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ δεν θα είναι ούτε στο ΣΕΦ για τη μονομαχία με τον Ολυμπιακό.

Μετά το φινάλε της αναμέτρησης με την ομάδα του Μίλαν Τόμιτς, ο συνεχάρη αρχικά τους παίκτες του για να δηλώσει εν συνεχεία: "Ήταν δύσκολη αυτή η βδομάδα, όπως κι η προηγούμενη. Έχουμε πολλές δυσκολίες στο να δουλέψουμε και να εμφανιστούμε έτοιμοι. Συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί είχαν αυτή την προσέγγιση. Είμαι χαρούμενος γιατί έπαιξαν όλα τα παιδιά και οι μικροί, που πήραν λεπτά ευθύνης. Όχι σε σημείο που είχαν κριθεί όλα και προχωράμε. Έχουμε πολλά να διαχειριστούμε τώρα, γιατί κάποια παιδιά ταλαιπωρούνται. Για να είμαι δίκαιος βρήκαμε το Περιστέρι μετά από αγωνιστική απραξία είκοσι ημέρων, το οποίο προφανώς παίζει ρόλο για τον αντίπαλο".

Ενώ σε ερώτηση για την κατάσταση των παικτών που απουσίασαν από το παιχνίδι της 13ης Μαρτίου (βλ. Χάουαρντ Σαντ Ρος, Ιωάννης Παπαπέτρου, Στέφαν Γιόβιτς, Βασίλης Καββαδάς Λευτέρης Μαντζούκας) απάντησε: "Ο Ιωάννης Παπαπέτρου δεν θα είναι στο ΣΕΦ. Δεν ήταν ούτε σήμερα εδώ. Δεν έχω ιδέα ποιοι θα είναι. Για παράδειγμα, από σήμερα το πρωί ο Τζέρεμι Έβανς είναι στα πρόθυρα να αρρωστήσει, ίσως δεν θα έπρεπε να έρθει. Ο Ντάριλ Μέικον με τον κορονοϊό βγήκε με μία προπόνηση. Θα δούμε αύριο και τις επόμενες μέρες".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΙΦΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ