ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρίφτης: "Αντιδράσαμε..."

Ο Πρίφτης δίνει οδηγίες στους παίκτες του
Ο Πρίφτης δίνει οδηγίες στους παίκτες του PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Η αντίδραση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ μετά τη συντριβή από τον Ερυθρό Αστέρα ήταν η ενδεδειγμένη, με τον Δημήτρη Πρίφτη να δηλώνει ικανοποιημένος από την ένταση που έβγαλαν οι παίκτες του.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ πέρασε με σχετική άνεση από το γήπεδο του ΠΑΟΚ (81-64), βγάζοντας ενέργεια και διάθεση στην άμυνα. Οι πράσινοι δεν άφησαν το παραμικρό δικαίωμα στους γηπεδούχους να πιστέψουν στη νίκη, με την εν γένει εικόνα που είχαν στο παρκέ της PAOK Sports Arena να ικανοποιεί απόλυτα τον Δημήτρη Πρίφτη, όπως παραδέχθηκε ο ίδιος.

"Θέλω να συγχαρώ πρώτα τα παιδιά για τον τρόπο που αντιδράσαμε, ειδικά στο ξεκίνημα. Είχαμε ένταση, πάθος και ενέργεια. Αντιδράσαμε μετά την πολύ κακή μας εμφάνιση με τον Ερυθρό Αστέρα. Παίξαμε πολύ δυνατά στο πρώτο δεκάλεπτο, διατηρήσαμε την ενέργεια και κερδίσαμε σχετικά εύκολα, παρότι ο ΠΑΟΚ μας πλησίασε σε ένα σημείο στην τρίτη περίοδο. Και εκεί το προσεγγίσαμε σωστά" είπε αρχικά ο προπονητής του τριφυλλιού, ο οποίος συνέχισε:

"Είναι πολύ καλό το ότι αντιδράσαμε και παίξαμε με αυτό το πάθος κι έτσι πρέπει να κάνουμε πάντα, όπου κι αν παίζουμε. Είχαμε καλά ποσοστά στο δίποντο γιατί βάλαμε εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό και πήγαμε δυνατά με τη μπάλα στο καλάθι. Ό,τι drive κάναμε πήγαμε δυνατά. Πρέπει να βελτιωθούμε και στο τρίποντο".

Σε ό,τι αφορά στο 72% που είχε ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στα δίποντα, ανέφερε: "Είναι και η φύση μας και το πνεύμα της ομάδας. Μετά την ήττα αυτή, έπρεπε να αντιδράσουμε που εκφράστηκε με αυτήν την επιθετικότητα και σε άμυνα και σε επίθεση".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ