ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρίφτης: "Αν μπορούμε να βρούμε κάτι θετικό, αυτό ήταν η εμφάνιση του Μαντζούκα"

Πρίφτης: "Αν μπορούμε να βρούμε κάτι θετικό, αυτό ήταν η εμφάνιση του Μαντζούκα"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Πρίφτης χαρακτήρισε ως θετικό στοιχείο όσα έκανε ο Λευτέρης Μαντζούκας στο παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, τόνισε όμως πως η ομάδα του έδωσε πολλούς εύκολους πόντους στους φιλοξενούμενους.

Η ιστορία δεν άλλαξε για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, δεδομένου ότι γνώρισε ακόμη μια ήττα και διατηρήθηκε στην τελευταία θέση της κατάταξης στην EuroLeague. Μοναδικό θετικό στοιχείο της βραδιάς ήταν ίσως η εμφάνιση του Λευτέρη Μαντζούκα, ο οποίος στα 18'05'' που χρησιμοποιήθηκε, είχε 11 πόντους (με 4/4 σουτ), 3 ασίστ και 1 λάθος.

Μετά το φινάλε της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ, ο Δημήτρης Πρίφτης ανέφερε:

"Συγχαρητήρια στη Μακάμπι, έπαιξε καλά. Είχαμε ένα καλό πρώτο δεκάλεπτο, χάσαμε την επαφή με το σκορ στο δεύτερο δεκάλεπτο. Είχαμε το σύμπτωμα να δίνουμε πολλούς πόντους στον αντίπαλο σε μια περίοδο. Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν στην άμυνα. Δεν υπάρχουν πολλά πράγματα να πω. Έχουμε μια μέρα κι ακολουθεί ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Έχουμε να διαχειριστούμε τα θέματά μας. Είναι δύσκολο για μας, οι παίκτες προσπάθησαν, αλλά αυτό δεν έφτανε".

Για την απουσία του Οκάρο Γουάιτ και την εμφάνιση του Λευτέρη Μαντζούκα: "Είναι προφανές ότι επηρέασε η απουσία του Οκάρο. Ειδικά από την στιγμή που συνέβη δύο ώρες πριν από την έναρξη του παιχνιδιού. Σε ό,τι έχει να κάνει με την εμφάνιση του Λευτέρη Μαντζούκα, είναι κάτι για το οποίο δουλεύουμε όλοι, ως σύλλογος. Είναι κάτι πολύ θετικό. Έχει πάρει αρκετές φορές ευκαιρίες και χρόνο. Δεν θα το πω ευκαιρίες, θα πω ότι πήρε χρόνο. Σήμερα έπαιξε καλά, αλλά αυτό πρέπει να συνοδεύεται από καλά αποτελέσματα. Είναι πολύ θετικό όλο αυτό πάντως, είναι ένα κέρδος. Αν μπορούμε να πούμε κάτι θετικό για τη σημερινή αναμέτρηση".

Για τα φάουλ του Λευτέρη Μαντζούκα και τον χρόνο συμμετοχής του Τζέρεμι Έβανς:

"Ίσως έπρεπε να τον είχα βγάλει από το τρίτο φάουλ, το τέταρτο έγινε πολύ γρήγορα. Θεώρησα ότι έπρεπε να τον κρατήσω μέσα γιατί έπαιζε πολύ καλά. Η διαφορά δεν ήταν μεγάλη, ώστε να έχω το σκορ που να με βοηθάει για να τον προστατεύσω. Από εκεί και πέρα, για τον Τζέρεμι Έβανς, με την παρουσία που είχε ο Λευτέρης Μαντζούκας στο πρώτο μέρος, τον άφησα στην άκρη. Είδα ότι ο Λευτέρης στο "4" ήταν καλός, τον άφησα μέσα στο παιχνίδι και αυτομάτως πήγε πιο πίσω (εννοεί τον Τζέρεμι Έβανς στο rotation). Ίσως στο δεύτερο ημίχρονο, θα μπορούσα να τον βάλω στη θέση του Λεωνίδα Κασελάκη. Κάποια στιγμή παίξαμε με τον Ιωάννη Παπαπέτρου στο "4". Προτίμησα εκείνη την στιγμή, χωρίς πολύ σοβαρούς λόγους, πιο πολύ τον Λεωνίδα (Κασελάκη) παρά τον Τζέρεμι (Έβανς) γιατί τον είχα αφήσει αρκετή ώρα εκτός. Δεν ξέρω κατά πόσο θα ήταν ζεστός και σε ρυθμό".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΙΦΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ