ΠΑΟΚ

Πρέλεβιτς: “Θα θέλαμε τον Πέτζα”

INTIME SPORTS

Την επιθυμία του να δει τον Πέτζα Στογιάκοβιτς να φοράει και πάλι τη φανέλα του ΠΑΟΚ, εξέφρασε ο Μπάνε Πρέλεβιτς. Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του.

Η αλήθεια είναι ότι βλέπω τον Πέτζα, αλλά απλώς βγαίνουμε έξω. Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής συζητήσεις για να έρθει στον ΠΑΟΚ. Κάθε καλοκαίρι είναι στην Θεσσαλονίκη και περνά πολύ καιρό γενικά στην Ελλάδα“, ανέφερε ο Πρέλεβιτς στην σέρβικη εφημερίδα “Sportski”.

Στη συνέχεια δήλωσε: ” Κάθε άνθρωπος της ομάδας θα ήθελε να τον δει στον ΠΑΟΚ, επειδή είναι φανταστικός παίκτης“.

Έπειτα συμπλήρωσε: ” Αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι μόνο τα δικά μας σχέδια, αλλά και το τι θέλει ο Στογιάκοβιτς. Πάντα επικοινωνούμε σε φιλικό επίπεδο και αυτό θα γίνει και τώρα.

Αν γίνουν επίσημες συζητήσεις, θα υπάρχουν διαπραγματεύσεις. Ούτε ο ίδιος γνωρίζει αν θα συνεχίσει να παίζει ή θα σταματήσει την καριέρα του. Πιστεύω θα εκτιμήσει την κατάσταση και αν θα φύγει από το ΝΒΑ“.



Τέλος, εκτίμησε ότι ” δεν μπορούμε ακόμα να χτυπήσουμε τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, αλλά σε 3 ή 4 χρόνια θα μπορούμε“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ