ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πού θα δείτε το 5ο τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος" και το "Nick Galis International Tournament"

Πού θα δείτε το 5ο τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος" και το "Nick Galis International Tournament"
STOLIS_VAGGELIS

Το ACTION 24 εξασφάλισε τα τηλεοπτικά δικαιώματα για το 5ο τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος" και το "Nick Galis International Tournament", καλύπτοντας δύο σημαντικές διοργανώσεις.

Το ACTION 24 είναι το κανάλι που θα καλύψει τηλεοπτικά το 5ο τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος, καθώς και το "Nick Galis International Tournament" το οποίο θα διεξαχθεί στην Ρόδο..

Το 5ο τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος" θα διεξαχθεί το διάστημα 23-24 Σεπτεμβρίου υπό την αιγίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ με την συμμετοχή του κόσμου να αναμένεται να είναι τεράστια λόγω των μεταγραφικών κινήσεων της "πράσινης" ΚΑΕ, που εξασφάλισε την συμμετοχή της Αναντολού Εφές, της Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, της Μπάγερν Μονάχου του Πάμπλο Λάσο.

Το "Nick Galis International Tournament" θα διεξαχθεί στο κλειστό της Καλλιθέας στην Ρόδο το διάστημα 15-17 Σεπτεμβρίου, με την συμμετοχή του Παναθηναϊκού, της Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη και της Μακάμπι, σε αγώνες επιπέδου EuroLeague.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE MEDIA ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ