MUNDOBASKET 2023

Ποτσέκο: "Του χρόνου ο Φοντέκιο θα είναι free agent, τον εκπροσωπώ τώρα, περιμένουμε τουλάχιστον 30 εκατομμύρια"

Ποτσέκο: "Του χρόνου ο Φοντέκιο θα είναι free agent, τον εκπροσωπώ τώρα, περιμένουμε τουλάχιστον 30 εκατομμύρια"
PRINTSCREEN

Μάνατζερ του Σιμόνε Φοντέκιο αυτοανακηρύχθηκε ο Τζανμάρκο Ποτσέκο, ενόψει της επόμενης free agency στο NBA, αποσκοπώντας σε ένα συμβόλαιο άνω των 30 εκατομμυρίων δολαρίων και σε μία προμήθεια της τάξης του 30%.

Συνέντευξη (Τύπου) του Τζανμάρκο Ποτσέκο χωρίς επική ατάκα δεν γίνεται. Ο Ιταλός τεχνικός με το πλούσιο ταπεραμέντο έκανε, λοιπόν, ξανά το θαύμα του.

Μετά την σπουδαία ανατροπή των ατζούρι απέναντι στην Σερβία και τη ραψωδία 30 πόντων του Σιμόνε Φοντέκιο, ο Ποτσέκο μίλησε για το επαγγελματικό μέλλον του 27χρονου φόργουορντ.

"Του χρόνου ο Φοντέκιο θα είναι free agent. Τον εκπροσωπώ εγώ τώρα. Περιμένουμε συμβόλαιο τουλάχιστον 30 εκατομμυρίων δολαρίων. Και θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του NBA που ο μάνατζερ θα πάρει (σσ. προμήθεια) τουλάχιστον 30%", είπε ενδεικτικά ο Ποτσέκο, με τον Φοντέκιο δίπλα του να ξεσπά σε γέλια.

Το SPORT24 στο Mundobasket 2023

Το Mundobasket 2023 παίζεται στο SPORT24! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα του Mundobasket και τα αποτελέσματα των αγώνων του Mundobasket 2023, παρακολούθησε το Mundobasket live στο Matchcenter και κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ.

TAGS MUNDOBASKET 2023 ΕΘΝΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ