EUROLEAGUE

Πότε παίζει ο Παναθηναϊκός στα playoffs της EuroLeague

EUROLEAGUE 2023-2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Δείτε τις πιθανότερες ημερομηνίες για τη σειρά του Παναθηναϊκού στα playoffs της EuroLeague με φόντο την πρόκριση στο Final Four.

Ο Παναθηναϊκός έκανε τη δουλειά το βράδυ της Πέμπτης (11/4), νίκησε την Άλμπα Βερολίνου στο ΟΑΚΑ και κλείδωσε τη δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου της EuroLeague. Οι πράσινοι θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του νοκάουτ αγώνα Μακάμπι Τελ Αβίβ - Βίρτους Μπολόνια/Μπασκόνια, με τους δύο πρώτους αγώνες στο ΟΑΚΑ να πηγαίνουν για το βράδυ της 23ης ή της 24ης και για το βράδυ της 25ης ή της 26ης Απριλίου πριν η σειρά μεταφερθεί σε Βελιγράδι, Μπολόνια ή Βιτόρια.

Συνήθως οι ομάδες που παίζουν Τρίτη και Πέμπτη την πρώτη εβδομάδα, αγωνίζονται Τετάρτη και Παρασκευή την επόμενη και εκείνες που παίζουν Τετάρτη και Παρασκευή την πρώτη αγωνίζονται Τρίτη και Πέμπτη την επόμενη εβδομάδα. Αυτό σημαίνει ότι ο τρίτος αγώνας θα γίνει την 1η ή τη 2α Μαΐου, ο τέταρτος (αν χρειαστεί) θα γίνει στις 3 ή στις 4 Μαΐου και ο πέμπτος (αν χρειαστεί) θα φιλοξενηθεί στο ΟΑΚΑ στις 7 (το πιθανότερο) ή στις 8 Μαΐου. Το Final Four του Βερολίνου θα γίνει από τις 24 έως τις 26 Μαΐου, στην υπερσύγχρονη Mercedes Benz-Arena που έχει φιλονενήσει αγώνες του υψηλότερου επιπέδου.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ