NBA

Πώς και πότε θα προκύψει ο πρώτος αντίπαλος των Μπακς στα playoffs και ποιοι είναι οι πιθανοί αντίπαλοί τους

Πώς και πότε θα προκύψει ο πρώτος αντίπαλος των Μπακς στα playoffs και ποιοι είναι οι πιθανοί αντίπαλοί τους
2023 AP PHOTO/NICK WASS

Χιτ, Χοκς, Ράπτορς, Μπουλς είναι οι πιθανοί αντίπαλοι των Μιλγουόκι Μπακς στον πρώτο γύρο των playoffs. Διαβάστε πώς και πότε θα προκύψει η ομάδα που θα πάρει το όγδοο εισιτήριο στην Ανατολική Περιφέρεια.

Η κανονική περίοδος ολοκληρώθηκε για τους Μπακς στο Τορόντο. Η ομάδα του Μιλγουόκι ηττήθηκε από τους Ράπτορς, ωστόσο είχε ήδη κλειδώσει το καλύτερο ρεκόρ στο NBA και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα playoffs, ο Μάικ Μπουντενχόλζερ ξεκούρασε τους βασικούς του παίκτες στα τελευταία δύο παιχνίδια και πλέον θα παρακολουθήσει ήρεμος, χωρίς άγχος, χωρίς πίεση το Play-In Tournament από το οποίο θα προκύψει ο πρώτος αντίπαλος στα playoffs.

Οι πρωταθλητές του 2021 θα αντιμετωπίσουν μία εκ των Μαϊάμι Χιτ, Ατλάντα Χοκς, Τορόντο Ράπτορς, Σικάγο Μπουλς, ωστόσο προς το παρόν και μέχρι το βράδυ της 14ης Απριλίου μπορούν να δουλέψουν χωρίς να ξέρουν ποιος θα βρεθεί στο δρόμο τους.

Οι Χιτ θα υποδεχθούν τους Χοκς (11/4) και ο νικητής θα πέσει στους Σέλτικς, ενώ ο ηττημένος θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Ράπτορς - Μπουλς (12/4), με τον νικητή να παίρνει το όγδοο εισιτήριο το βράδυ της 14ης Απριλίου και καταπονημένος να πηγαίνει στο Μιλγουόκι για να ξεκινήσει δύο βράδια μετά την προσπάθεια να δυσκολέψει τους ξεκούρασους και φρεσκαρισμένους Μπακς.

TAGS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ