ΑΠΟΣΤΟΛΗ MUNDOBASKET

Πόρτις: "Ο Γουόκαπ καθοδηγεί την Ελλάδα με τις ασίστ"

Πόρτις: "Ο Γουόκαπ καθοδηγεί την Ελλάδα με τις ασίστ"
PRINTSCREEN

Για τον Θανάση Αντετοκούνμπο και τον Τόμας Γουόκαπ μίλησε ο Μπόμπι Πόρτις ενόψει της αναμέτρησης των ΗΠΑ με την Ελλάδα στη δεύτερη αγωνιστική του τρίτου ομίλου του MundoBasket 2023.

Η Εθνική ΗΠΑ δεν είχε κανένα πρόβλημα να κερδίσει τη Νέα Ζηλανδία στην πρεμιέρα της στο MundoBasket 2023 και πλέον στρέφει το ενδιαφέρον της στη δεύτερη αγωνιστική του τρίτου ομίλου, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Ελλάδα (28/8, 15:40). Ο Μπόμπι Πόρτις μίλησε στα ΜΜΕ για αυτό το συναπάντημα, αλλά και για τον τίτλο φαβορί που έχει η ομάδα του Στιβ Κερ για το χρυσό στο Παγκόσμιο.

"Μπράβο στον Θανάση, είναι αδερφός μου, αλλά 'Πάμε ΗΠΑ'. Παίξαμε με την Ελλάδα πριν από μία εβδομάδα. Προφανώς έχουν πολύ καλή ομάδα. Ο Γουόκαπ είναι εξαιρετικός τύπος, βάζει τους συμπαίκτες του στο παιχνίδι και καθοδηγεί την ομάδα με τις ασίστ. Τον ξέρω. Έχουμε παίξει για τους Μπουλς ένα καλοκαίρι. Η Ελλάδα παίζει με ένταση και με σκληράδα.

Πρέπει να κοιτάμε κάθε μέρα ξεχωριστά. Έτσι κερδίζεις ένα πρωτάθλημα, πηγαίνοντας μέρα-μέρα και κοιτώντας τη γενική εικόνα. Η ομάδα μας έχει ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης. Γινόμαστε καλύτεροι σε καθημερινή βάση. Το πιο σημαντικό είναι να παίζεις για το όνομα που υπάρχει μπροστά στη φανέλα. Πρέπει να γινόμαστε καλύτεροι μέσα από την καθημερινή προσπάθεια".

Tο SPORT24 στις Φιλιππίνες

Το SPORT24 βρίσκεται στις Φιλιππίνες για το Mundobasket 2023. Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων του Mundobasket 2023, παρακολούθησε το Mundobasket live στο Matchcenter και κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ.

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ MUNDOBASKET ΕΘΝΙΚΗ ΗΠΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ