ΕΟΚ

ΑΓΣ Πολυνίκης: "Ουδέποτε καταθέσαμε αίτημα για προσωρινή διοίκηση στην ΕΟΚ"

Στιγμιότυπο από αγώνα μπάσκετ
Στιγμιότυπο από αγώνα μπάσκετ EUROKINISSI

Ο ΑΓΣ Πολυνίκης εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας γνωστοποιεί πως ουδέποτε κατέθεσε αίτημα για τον ορισμό της νυν διοίκησης της ΕΟΚ ως προσωρινής μέσω του Πρωτοδικείου.

Ο ΑΓΣ Πολυνίκης είναι μία από τις 21 ομάδες που την περασμένη βδομάδα κέρδισαν στο Πρωτοδικείο το δικαίωμα να ψηφίσουν στις εκλογές της ΕΟΚ. Κάτι που στη συνέχεια η Ομοσπονδία χρησιμοποίησε ώστε να αναβάλλει τις εκλογές και να τις μεταθέσει στις 23 Μαΐου.

Οι δικηγόροι της ΕΟΚ χρησιμοποίησαν και πάλι τις 21 ομάδες προκειμένου να ζητήσουν στις 23 Μαρτίου τον διορισμό προσωρινής διοίκησης με τα ονόματα των νυν μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας.

Όπως αποδεικνύεται, ο ΑΓΣ Πολυνίκης είναι μία από τις ομάδες που χρησιμοποιήθηκαν ερήμην τους στο συγκεκριμένο αίτημα στο Πρωτοδικείο και γι αυτό ενημέρωσε σχετικά μέσω ανακοίνωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η διοίκηση του συλλόγου αισθάνεται υποχρεωμένη να ενημερώσει ότι ουδέποτε συμφώνησε και πολλώ δε μάλλον προέβη σε παροχή σχετικής εντολής και εξουσιοδότησης προς τον πληρεξούσιο δικηγόρο που εμφανίστηκε σήμερα ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών και κατέθεσε αίτηση για ορισμό, ως προσωρινής διοίκησης, την νυν διοίκηση της ΕΟΚ.

Διευκρινίζεται ότι η μόνη εξουσιοδότηση που παρείχε ο σύλλογός μας αφορούσε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μόνο στο ζήτημα της συμμετοχής του στις εκλογές της Ομοσπονδίας.

Δυστυχώς το σωματείο μας ερήμην του ενεπλάκη σε διαδικασία για την οποία ουδέποτε συναίνεσε.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Γιώργος Γράψας"

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ