ΙΤΑΛΙΑ

Πολονάρα: “Για αυτό δεν προπονούμαι με τη Σάσαρι – Στόχος να επιστρέψω το συντομότερο”

Διευκρινήσεις για την απουσία του από τη Σάσαρι έδωσε ο Ακίλε Πολονάρα, μέσω ανάρτησής του στα social media, απατώντας στα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών.

Θέση για όσα ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα πήρε ο Ακίλε Πολονάρα, μέσω ανάρτησής του στα social media, με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει πως η απουσία του από την προπόνηση της Σάσαρα οφείλεται σε ιατρικούς λόγους, επισημαίνοντας, παράλληλα,  ότι καταβάλλει προσπάθεια για να γυρίσει το συντομότερο δυνατό στη δράση.

Αναλυτικά, όσα ανέφερε

“Θα ήθελα να διευκρινίσω μερικά από όσα διάβασα τις τελευταίες μέρες στα social media. Δεν προπονούμαι με τη Σάσαρι καθώς βρίσκομαι μακριά από την πόλη λόγω κάποιων ιατρικών ραντεβού. Στόχος μου είναι να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό. Τις τελευταίες εβδομάδες είμαι στη Νάπολι και η Αβελίνο με έχει εξυπηρετήσει δίνοντάς μου τη δυνατότητα να προπονούμαι μόνος μου”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ