ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Πόλεμος στην Ουκρανία: Λεν και Μίχαλιουκ έστειλαν μήνυμα συμπαράστασης

Sacramento Kings center Alex Len (25) in the second half of an NBA basketball game Friday, Jan. 7, 2022, in Denver. The Nugvgets won 121-111. (AP Photo/David Zalubowski)
Sacramento Kings center Alex Len (25) in the second half of an NBA basketball game Friday, Jan. 7, 2022, in Denver. The Nugvgets won 121-111. (AP Photo/David Zalubowski) 2022 AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Το δικό τους μήνυμα στους συμπατριώτες τους στην Ουκρανία έστειλαν μέσα από κοινή τους επιστολή οι Άλεξ Λεν και Σβιάτοσλαβ Μίχαλιουκ.

Μήνυμα συμπαράστασης στους Ουκρανούς συμπατριώτες τους έστειλαν μέσα από κοινή τους επιστολή ο Άλεξ Λεν των Κινγκς και ο Σβιάτοσλαβ Μίχαλιουκ των Ράπτορς. Οι δύο Ουκρανοί ΝΒΑers βρίσκονται μακριά από τις οικογένειες και τα σπίτια τους την ώρα που στη χώρα τους γίνεται πόλεμος και τους Ρώσους να εισβάλουν στην Ουκρανία.

Μέσα από την κοινή τους επιστολή οι δυο τους έδειξαν να μην ξεχνούν την πατρίδα τους ενώ τόνισαν πως η ενότητα είναι εκείνη που θα νικήσει και θα λυτρώσει τους Ουκρανούς.

"Μεγάλη τραγωδία έχει βρει την πατρίδα μας, την Ουκρανία. Καταδικάζουμε τον πόλεμο. Η Ουκρανία είναι μια ειρηνική χώρα με ανθρώπους που θέλουν να αποφασίσουν για τη μοίρα τους. Προσευχόμαστε για τις οικογένειες, τους φίλους και τα σπίτια μας στην Ουκρανία και ελπίζουμε να τελειώσει ο πόλεμος το συντομότερο δυνατό. Ουκρανοί κρατήστε γερά. Η δύναμη μας είναι ενότητα. Είμαστε μαζί σας".

TAGS ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ