ΚΟΜΠΙ ΜΠΡΑΙΑΝΤ

Έξαλλη η Βανέσα Μπράιαντ με τη Nike για το παπούτσι που εκείνη σχεδίασε

Η οικογένεια Μπράιαντ παρακολουθεί αγώνισμα στους Ολυμπιακούς του 2012
Η οικογένεια Μπράιαντ παρακολουθεί αγώνισμα στους Ολυμπιακούς του 2012 AP PHOTO/MARK J. TERRILL,FILE

Η Nike ετοιμάζεται να λανσάρει το Kobe 6 Protro Mamba Forever, ένα παπούτσι που σχεδίασε η Βανέσα Μπράιαντ, εκείνη όμως αντιδρά καθώς είχε αποφασίσει να μην επεκτείνεο το συμβόλαιο του Κόμπι με την εταιρεία.

Το συμβόλαιο που είχε ο Κόμπι Μπράιαντ με τη Nike εξέπνευσε πριν από μερικές εβδομάδες, καθώς η Βανέσα Μπράιαντ επέλεξε να μην το επεκτείνει, ωστόσο φαίνεται πως η σχέση της με την διάσημη εταιρεία έχει μπει σε εντελώς διαφορετική διάσταση εξαιτίας της δημιουργίας ενός μπασκετικού παπουτσιού, του Nike Kobe 6 Protro Mamba Forever που είχε σχεδιάσει η ίδια!

"Αυτό είναι ένα παπούτσι στη μνήμη της κόρης μου, Τζιάνα. Θα το ονομάζαμε MAMBACITA και θα είχε αποκλειστικά λευκό και μαύρο χρώμα. Αυτό το παπούτσι δεν έχει πάρει έγκριση για να κυκλοφορήσει στην αγορά. Ήθελα να πωληθεί και όλα τα έσοδα να φτάσουν στο ίδρυμα Mamacita Sports, όμως δεν επεκτείναμε το συμβόλαιό μας με τη Nike και αποφασίσαμε να μην βγει αυτό το μοντέλο στην αγορά. Η Nike δεν έχει στείλει κάποιο ζευγάρι σε εμένα ή στα κορίτσια μου, δεν ξέρω πως έχουν κυκλοφορήσει αυτά τα παπούτσια που εγώ σχεδίασα στη μνήμη της Τζίτζι. Ελπίζω, Nike, πως δεν θα βγουν στην αγορά" έγραψε η Βανέσα Μπράιαντ.

Η χήρα του Κόμπι, που σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα στο Καλαμπάσας τον Ιανουάριο του 2020, είδε μία φωτογραφία με το συγκεκριμένο μοντέλο που διέρευσε στα social media και πλέον αναμένεται η αντίδραση της Nike που φαίνεται πως έχει ήδη προχωρήσει στην παραγωγή αυτών των παπουτσιών χωρίς την άδεια της Βανέσα. Φαίνεται, μάλιστα, ότι αυτό το μοντέλο το φόρεσε ο Κρις Μίντλετον των Μπακς, στη σειρά με τους Χιτ στο Μαϊάμι.

TAGS ΚΟΜΠΙ ΜΠΡΑΙΑΝΤ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ