ΙΣΠΑΝΙΑ

Πολ κατά Μπάλντουιν στο twitter μετά από τσακωμό που είχαν: "Είναι δειλός, όλοι στον Ολυμπιακό ξέρουν τι χαρακτήρα έχει και τι έκανε στον Τσέρι"

Γουέιντ Μπάλντουιν και Μπράντον Πολ από την περίοδο που ήταν συμπαίκτες στον Ολυμπιακό
Γουέιντ Μπάλντουιν και Μπράντον Πολ από την περίοδο που ήταν συμπαίκτες στον Ολυμπιακό INTIME

Ο Μπράντον Πολ και ο Γουέιντ Μπάλντουιν - που συνυπήρξαν στον Ολυμπιακό την σεζόν 2019/20 - τσακώθηκαν μετά το τέλος του αγώνα Μπασκόνια - Μπανταλόνα, με τον Αμερικανό φόργουορντ να επιτίθεται στην συνέχεια στον γκαρντ των Βάσκων μέσω twitter λέγοντας τα χειρότερα για τον χαρακτήρα του, ενώ χαρακτήρισε άδικη την απομάκρυνση (τότε) του Γουίλ Τσέρι από την ομάδα.

Η νίκη της Μπανταλόνα στην έδρα της Μπασκόνια (81-89) την τελευταία αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος ήταν το τελευταίο που θυμόταν ο κόσμος μετά τον αγώνα. Ο λόγος ήταν ο τσακωμός του Μπράντον Πολ με τον Γουέιντ Μπάλντουιν μετά το παιχνίδι με αφορμή - σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο πρώτος - το γεγονός ότι ο δεύτερος τον έφτυσε!

Αυτή η κίνηση του Μπάλντουιν έκανε έξαλλο τον Πολ, ο οποίος στην συνέχεια απασφάλισε στο twitter εναντίον του άλλοτε συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό την σεζόν 2019/20, αναφερόμενος μεταξύ άλλων στον τσακωμό που είχε ο Μπάλντουιν με τον Γουίλ Τσέρι, κάτι που είχε οδηγήσει στην απομάκρυνση του τελευταίου από την ομάδα. Αυτό μάλιστα είχε ως αποτέλεσμα να ξεσπάσει στην συνέχεια και ο Τσέρι.

"Είμαι επαγγελματίας, αλλά δεν θα αφήσω έτσι κάποιον που προσπαθεί με με φτύσει στο πρόσωπο" έγραψε αρχικά ο Πολ, πριν ξεσπάσει.

"Κράτησα το στόμα μου κλειστό για 3 χρόνια για αυτό τον δειλό. Μπορεί να ρωτήσει κάποιος όποιον θέλει για τον χαρακτήρα του. Ρωτήστε όποιον θέλετε από τον Ολυμπιακό της σεζόν 2019/20... θα σας πουν αμέσως... Ποντάρω τον μισθό μου".

"Ακόμα μισώ αυτό που έκαναν στον αδελφό μου, τον Γουίλ Τσέρι, όταν ο Μπάλντουιν του έκανε το ίδιο... Ρωτήστε όποιον θέλετε".


"Σε ποια ηλικία σταματάς να τραβάς το χέρι σου στην χειραψία μετά τα ματς; Και μετά μου φωνάζεις κιόλας. Το μόνο που έκανα ήταν να προσπαθήσω να βοηθήσω αυτό το παιδί".

"Δεν λέω πράγματα για να σοκάρω. Όταν οι άνθρωποι λένε ψέματα είναι επειδή φοβούνται και νιώθουν ευάλωτοι ή αισθάνονται κάτι. Σταμάτησα να λέω ψέματα επειδή έχω ωριμάσει."

"Όλοι όσοι με έχουν προπονήσει ή έχουν παίξει απέναντί μου ξέρουν τον χαρακτήρα μου".

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ LIGA ENDESA ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ