ΠΟΚΟΥΣΕΒΣΚΙ

Ποκουσέβσκι: "Ανατρίχιασα βλέποντας το ματς, προνόμιο να βλέπεις Γιόκιτς και Αντετοκούνμπο μαζί στο παρκέ"

Oklahoma City Thunder center Aleksej Pokusevski (17) in the first half of an NBA basketball game Saturday, March 26, 2022, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski)
Oklahoma City Thunder center Aleksej Pokusevski (17) in the first half of an NBA basketball game Saturday, March 26, 2022, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski) 2022 AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Ο Αλεξέι Ποκουσέβσκι βρέθηκε στην Stark Arena για το ματς Σερβία - Ελλάδα και σε δηλώσεις του στην Mozzartsport ανέφερε πως ένιωσε ανατριχίλα βλέποντας τον Νίκολα Γιόκιτς και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο μαζί στο παρκέ.

Έχοντας περάσει τη μισή του ζωή στην Ελλάδα, με την Σερβία να είναι η πατρίδα του ο Αλεξέι Ποκουσέβσκι νιώθει κοντά και στις δύο χώρες.

Ο παίκτης των Θάντερ βρέθηκε στην Stark Arena για το ματς Σερβία - Ελλάδα και σε δηλώσεις του στην Mozzartsport στάθηκε στο συναίσθημα ανατριχίλας που ένιωσε βλέποντας δύο από τους κορυφαίους παίκτες του ΝΒΑ, τον Νίκολα Γιόκιτς και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο μαζί στο παρκέ.

"Ανατρίχιασα βλέποντας το ματς, ήταν τρομερό. Μακάρι να φορέσω και εγώ σύντομα την φανέλα της Εθνικής Σερβίας. Είναι προνόμιο να βλέπεις Γιόκιτς και Αντετοκούνμπο μαζί στο παρκέ, είναι απίθανοι παίκτες. Φυσικά και οι δύο ομάδες ήταν εξαιρετικές και θα είναι ένα εκπληκτικό EuroBasket.

Αλήθεια ελπίζω πως θα παίξω σύντομα στην Εθνική Σερβίας Δεν έγινε φέτος το καλοκαίρι αλλά στόχος μου είναι να είμαι στην ομάδα στο άμεσο μέλλον. Πέρασα ένα καλοκαίρι γεμάτο προπόνηση στην Σερβία και την Οκλαχόμα. Είχα ένα προπονητικό πλάνο που σεβάστηκα".

TAGS ΠΟΚΟΥΣΕΒΣΚΙ ΕΘΝΙΚΗ ΣΕΡΒΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΙΚΟΛΑ ΓΙΟΚΙΤΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ