NBA

Ποιες απουσίες; Ο Ερσάν Ιλιασόβα "πήρε φωτιά" στην 1η περίοδο του Λέικερς - Τζαζ

Ποιες απουσίες; Ο Ερσάν Ιλιασόβα "πήρε φωτιά" στην 1η περίοδο του Λέικερς - Τζαζ

Ο Ερσάν Ιλιασόβα "μπήκε στα παπούτσια" των ψηλών των Τζαζ που απουσίαζαν και έβαλε 15(5) στους Λέικερς, στην πρώτη περίοδο του αγώνα στο Staples Center (VIDEO).

Μάικ Κόνλι, Ντόνοβαν Μίτσελ, Ντέρικ Φέιβορς, Ρουντί Γκομπέρ έμειναν εκτός αγώνα. Οι Τζαζ έπρεπε να αντιμετωπίσουν τους Λέικερς στο Staples Center, κυρίως όμως ο Κουίν Σνάιντερ έπρεπε να βρει βασικό ψηλό. Δεν είχε, γι' αυτό έβαλε στη θέση του σέντερ τον Ερσάν Ιλιασόβα, ώστε εκείνος να παίξει με το μυαλό του. Μόνο που ο Ερσάν Ιλιασόβα ήταν αποφασισμένος να κάνει τη διαφορά. Και την έκανε στην πρώτη περίοδο και με το παραπάνω.

Ο πολύπειρος φόργουορντ έπαιξε στα 7:54 από τα 12 λεπτά, για να σκοράρει 15 πόντους από 5/5 τρίποντα! Οι Τζαζ έκλεισαν την περίοδο στο +1 (34-35), είχαν 8/14 σουτ από την περιφέρεια και 10 ασίστ για δύο λάθη, την ώρα που οι Λέικερς στηρίζονταν στον Κεντάβιους Κάλντγουελ-Πόουπ (9 πόντοι), είχαν τον Αντρέ Ντράμοντ στην αρχική τους πεντάδα αλλά όχι τους ΛεΜπρόν Τζέιμς - Άντονι Ντέιβις που παραμένουν εκτός δράσης.

TAGS NBA ΓΙΟΥΤΑ ΤΖΑΖ ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ