NBA

Πληθωρικός αλλά άτυχος ο Καλαϊτζάκης και στον δεύτερο αγώνα του με τους Μπακς στο Summer League του Λας Βέγκας

Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης με την φανέλα των Μπακς
Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης με την φανέλα των Μπακς PRINTSCREEN

Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης πραγματοποίησε θετικότατη εμφάνιση στον αγώνα των Μπακς με τους Γουλβς, έχοντας 9 πόντους και 7 ασίστ στην ήττα της ομάδας του με 64-91, ωστόσο αποχώρησε στα μέσα της τέταρτης περιόδου με ένα μικροτραυματισμό στο πόδι

Στο ντεμπούτο του στο Summer League του Λας Βέγκας ο Γιώργος Καλαϊτζάκης ήταν εξαιρετικός. Στον δεύτερο αγώνα του έδειξε πάλι πολλά θετικά στοιχεία στην ήττα των Μπακς με 64-91 από τους Γουλβς, αν και - όπως και στο ντεμπούτο του - αποχώρησε λόγω μικροτραυματισμού στα μέσα της τέταρτης περιόδου.

Παίζοντας υπό το βλέμμα των αδελφών Αντετοκούνμπο, ο 22χρονος γκαρντ ξεκίνησε χάνοντας κάποια μαζεμένα σουτ (είχε 1/5 σουτ στο πρώτο ημίχρονο), ωστόσο σταδιακά βρήκε ρυθμό και τελικά ολοκλήρωσε τον αγώνα με 9 πόντους (3/5 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 3/4 βολές), 1 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος σε 17 λεπτά και 34 δευτερόλεπτα συμμετοχής.

Καλύτερη στιγμή του ήταν μία όμορφη φάση στην τρίτη περίοδο, όταν έκλεψε την μπάλα και έφυγε στον αιφνιδιασμό καρφώνοντας την μπάλα.

Όσον αφορά το παιχνίδι πάντως, αυτό ήταν αρκετά μονόπλευρο, ειδικά από την δεύτερη περίοδο κι έπειτα, με τους Γουλβς να χτίζουν μία διαφορά και να μην απειλούνται μέχρι το φινάλε.

Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Τζέιλεν Νόελ με 26 πόντους, με τον Τζέιντεν ΜακΝτάνιελς να προσθέτει 17 πόντους.

Για τους Μπακς, ο Μπράντον Ράντολφ είχε 17 πόντους, ενώ ο Τζόρνταν Νουόρα είχε μεν 11 πόντους, αλλά με 2/13 σουτ (1/8 τρίποντα).

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 18-26, 32-53, 52-67, 64-91

TAGS NBA ΗΠΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗΣ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ