ΙΤΑΛΙΑ

Ιταλία: Πληθωρική η Αρμάνι, στην παράταση η πρωτοπόρος Βίρτους

Ιταλία: Πληθωρική η Αρμάνι, στην παράταση η πρωτοπόρος Βίρτους
VIRTUS BASKETBALL BOLOGNA

Κοντά στην 100άρα έφτασε η Αρμάνι απέναντι στην Βαζέρε. Τα χρειάστηκε στο Πέζαρο η Βίρτους, αλλά με από μηχανής θεό Μπελινέλι και διπλό Σενγκέλια πήρε το διπλό και έμεινε πρώτη.

Εντός έδρας νίκη με 96-84 πέτυχε η Αρμάνι Μιλάνο απέναντι στην Βαρέζε, στο πλαίσιο αναμέτρησης για τη 12η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος. Επτά παίκτες σημείωσαν διψήφιο αριθμό πόντων, με πρώτο και καλύτερο τον Μπράντον Ντέιβις, ο οποίος σημείωσε 20, ενώ μάζεψε και 8 ριμπάουντ σε μόλις 21 λεπτά που έμεινε στο παρκέ του Mediolanum Forum.

Η Βίρτους Μπολόνια δυσκολεύτηκε στην έδρα της Πέζαρο και χρειάστηκε το έξτρα πεντάλεπτο για να φύγει με το διπλό (82-87) και να διατηρήσει τα πρωτεία λίγο πριν την ολοκλήρωση του 2022. Ο Μάρκο Μπελινέλι ήταν εκείνος που έστειλε το ματς στην παράταση, με τρίποντο που σημείωσε 16" πριν από το συμπλήρωση της κανονικής διάρκειας, παρόλο που μέχρι εκείνο το σημείο είχε βάλει μόλις 1 πόντο. Πρωταγωνιστικό ρόλο είχε για την ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο ο Τόκο Σενγκέλια, σημειώνοντας double-double με 19 πόντους και 10 ριμπάουντ.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ