NBA

Πλησιάζει η επιστροφή του Κρις Πολ στους Σανς, δεν έχει συμπτώματα κορονοϊού

Ο Κρις Πολ των Σανς
Ο Κρις Πολ των Σανς Ⓒ 2021 ASHLEY LANDIS/ASSOCIATED PRESS

Ο Κρις Πολ εδώ και μερικές ημέρες δεν έχει συμπτώματα κορονοϊού, με τους Σανς να είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι ότι σύντομα θα τον έχουν ξανά μαζί τους στην σειρά με τους Κλίπερς.

Η επιστροφή του Κρις Πολ στην δράση ενδέχεται να είναι πιο κοντά από ότι περίμεναν οι Σανς μετά την γνωστοποίηση ότι μπήκε στο πρωτόκολλο κορονοϊού. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει με δημοσίευμά του το "Yahoo!Sports".

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο Κρις Πολ δεν έχει πλέον συμπτώματα από τότε που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό πριν από μία εβδομάδα, κάτι που κάνει τους Σανς να αισιοδοξούν ότι σύντομα θα έχουν ξανά τον ηγέτη τους στο παρκέ.

Για την ιστορία, δεν έχει επιβεβαιωθεί ποτέ δημόσια ότι ο Πολ έχει κορονοϊό, παρά έχει αναφερθεί ότι έχει μπει στο πρωτόκολλο κορονοϊού. Λίγο μετά την γνωστοποίηση της είδησης ωστόσο, το ΝΒΑ ανακοίνωσε ότι ένας παίκτης της λίγκας βρέθηκε θετικός - χωρίς να αναφέρει το όνομά του - κάτι που δεν έκανε ακριβώς δύσκολη την... σύνδεση των δύο γεγονότων.

Οι Σανς πάντως προς το παρόν είναι μία χαρά, αφού επιβλήθηκαν των Κλίπερς με 120-114 στο Game 1 των τελικών της Δύσης. Θα ήταν βέβαια ακόμα καλύτερα αν είχαν τον ηγέτη τους στο παρκέ.

TAGS NBA ΗΠΑ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ