NBA

Πλήρεις οι Μπακς στο αποψινό τεράστιο ματς με τους Σέλτικς

Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo (34) and forward Khris Middleton (22) during an NBA basketball game against the Golden State Warriors in San Francisco, Saturday, March 12, 2022. (AP Photo/Jeff Chiu)
Milwaukee Bucks forward Giannis Antetokounmpo (34) and forward Khris Middleton (22) during an NBA basketball game against the Golden State Warriors in San Francisco, Saturday, March 12, 2022. (AP Photo/Jeff Chiu) AP

Όλοι μέσα για τους Μπακς, εν όψει της τιτανομαχίας με τους Σέλτικς. Τρεις οι αμφίβολοι για την ομάδα της Βοστώνης.

Με πλήρες ρόστερ πηγαίνουν οι Μπακς στο αποψινό μεγάλο εντός έδρας ματς με τους Σέλτικς (02:30, LIVE από το matchcenter του SPORT24), καθώς ο Μάικ Μπουντενχόλζερ θα έχει όλους τους αθλητές του εκτός από τον συμπληρωματικό Μέγερς Λέοναρντ που ούτως ή άλλως δεν θα έπαιρνε χρόνο συμμετοχής.

Ο Κρις Μίντλετον προφυλάχθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (30/3) στην Ιντιανάπολις, το ίδιο και ο Τζο Ινγκλς, με αποτέλεσμα η ομάδα του Μιλγουόκι να αισθάνεται πανίσχυρη για το συναπάντημα με τους Κέλτες, από τους οποίους αποκλείστηκε πέρυσι στα ημιτελικά της Ανατολής στα επτά παιχνίδια. Αμφίβολοι είναι για την Βοστώνη ο Πέιτον Πρίτσαρντ, ο Γκραντ κι ο Ρόμπερτ Γουίλιαμς.

Οι Μπακς βρίσκονται στο 55-21 και είναι πρώτοι σε όλο το NBA, οι Σέλτικς ακολουθούν στο 52-24 και είναι δεύτεροι σε όλο το NBA. Οι δύο ομάδες έχουν παίξει φέτος δύο φορές, έχουν από μία νίκη, οπότε όποια επικρατήσει απόψε θα έχει το πάνω χέρι σε περίπτωση ισοβαθμίας στο τέλος της κανονικής περιόδου.

TAGS NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ