NBA

Πλήγμα στους Λέικερς με Αρίζα, εκτός για τουλάχιστον 2 μήνες ο έμπειρος φόργουορντ

Ο Τρέβορ Αρίζα με την φανέλα των Λέικερς
Ο Τρέβορ Αρίζα με την φανέλα των Λέικερς Ⓒ 2021 STEVEN SENNE/ ASSOCIATED PRESS

Σημαντική απώλεια για τους Λέικερς, οι οποίοι ανακοίνωσαν ότι ο Τρέβορ Αρίζα υποβλήθηκε σε επέμβαση στον δεξιό αστράγαλο και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο μήνες.

Χωρίς τον Τρέβορ Αρίζα θα πρέπει να πορευτούν οι Λέικερς για τουλάχιστον δύο μήνες. Ο λόγος είναι ότι ο 36χρονος φόργουορντ υποβλήθηκε σε επέμβαση στον δεξιό αστράγαλο, με την κατάστασή του να αναμένεται να επανεκτιμηθεί σε 8 εβδομάδες.

Ο Αρίζα είναι ένας από τους συνολικά 11 νέους παίκτες που έχουν προσθέσει στο ρόστερ τους οι Λέικερς και αναμενόταν να έχει σημαντικό ρόλο στο ροτέισον, αφού μπορεί να αγωνιστεί και στις δύο θέσεις των φόργουορντ. Οι όποιες σκέψεις ωστόσο για την χρησιμοποίησή του θα πρέπει τώρα να πάρουν αναβολή.

Την περασμένη σεζόν ο Αρίζα αρχικά ανήκε στους Θάντερ, οι οποίοι όμως τον είχαν εκτός ομάδας μέχρι που τον έστειλαν με ανταλλαγή στους Χιτ τον Μάρτιο. Με την φανέλα του Μαϊάμι αγωνίστηκε σε 30 αγώνες (27 ως βασικός), έχοντας 9.4 πόντους, 4.8 ριμπάουντ, 1.8 ασίστ και 1 κλέψιμο μέσο όρο με 35% στα τρίποντα σε 28 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NBA ΗΠΑ ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ