ΣΑΡΛΟΤ ΧΟΡΝΕΤΣ

Πλήγμα στους Χόρνετς, ΛαΜέλο Μπολ, Ροζίερ και ακόμα δύο στο πρωτόκολλο κορονοϊού

Πλήγμα στους Χόρνετς, ΛαΜέλο Μπολ, Ροζίερ και ακόμα δύο στο πρωτόκολλο κορονοϊού
2021 PHELAN M. EBENHACK/AP PHOTO

Μεγάλο πρόβλημα προέκυψε στους Σάρλοτ Χόρνετς καθώς οι ΛαΜέλο Μπολ, Τέρι Ροζίερ και ακόμα δύο παίκτες μπήκαν στο πρωτόκολλο του κορονοϊού, σύμφωνα με τον Σαμς Καράνια και θα μείνουν εκτός για τουλάχιστον 10 μέρες.

Σοβαρό πλήγμα στους Χόρνετς που χάνουν για τουλάχιστον 10 ημέρες τους δύο βασικούς γκαρντ τους. Συγκεκριμένα, οι ΛαΜέλο Μπολ και Τέρι Ροζίερ μπήκαν στο πρωτόκολλο του κορονοϊού, σύμφωνα με τον Σαμς Καράνια και θα χάσουν τα επόμενα ματς των Χόρνετς. Επιπλέον στο πρωτόκολλο κορονοϊού μπήκαν ακόμα δύο παίκτες, οι ΜακΝτάνιελς και Πλάμλι. Τις επόμενες 10 ημέρες οι Χόρνετς θα δώσουν πέντε ματς, με Χοκς, Σίξερς (δύο φορές), Κινγκς και Μάβερικς.

Τη φετινή σεζόν στο ΝΒΑ σε 24 ματς, ο ΛαΜέλο Μπολ έχει μέσο όρο 20 πόντους με 7.7 ριμπάουντ και 8.3 ασίστ σε 33 λεπτά συμμετοχής, ενώ ο Ροζίερ σε 19 ματς που αγωνίστηκε είχε μέσο όρο 17.7 πόντους με 3.5 ριμπάουντ και 3.6 ασίστ. Η ομάδα της Σάρλοτ βρίσκεται στην 7η θέση της Ανατολής με ρεκόρ 13-11 και χάνει δύο πολύτιμα όπλα ενόψει της συνέχειας.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΣΑΡΛΟΤ ΧΟΡΝΕΤΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ