ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Πλήγμα με Κλάιμπερν για ΤΣΣΚΑ, εκτός απ' αόριστον λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο

Ο Γουίλ Κλάιμπερν με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας σε αγώνα της EuroLeague 2020/21
Ο Γουίλ Κλάιμπερν με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας CSKA MOSCOW BC / TWITTER

Χωρίς τον Γουίλ Κλάιμπερν θα πρέπει να πορευτεί για άγνωστο διάστημα η ΤΣΣΚΑ όπως ενημέρωση η ρωσική ομάδα λόγω τραυματισμού του Αμερικανού στον αριστερό αστράγαλο.

Η ΤΣΣΚΑ πηγαίνει από νίκη σε νίκη στην EuroLeague, ωστόσο τώρα θα πρέπει να μάθει να νικάει για ένα διάστημα χωρίς τον Γουίλ Κλάιμπερν, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα με την Βιλερμπάν (νίκη με 87-78) για την 16η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Όπως ενημέρωσε η ρωσική ομάδα, ο Αμερικανός φόργουορντ χτύπησε αρκετά άσχημα στον αριστερό αστράγαλο όταν συγκρούστηκε με έναν αντίπαλό του στην διεκδίκηση της μπάλας, με αποτέλεσμα να αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για αρκετό καιρό.

Η ΤΣΣΚΑ δεν προχώρησε σε περισσότερες αποκαλύψεις, ωστόσο τόνισε ότι θα πορευτεί χωρίς τον Αμερικανό για αρκετούς αγώνες.

Ο Κλάιμπερν, ο οποίος έχασε σχεδόν όλη την περσινή σεζόν λόγω σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο (ρήξη χιαστού) την φετινή χρονιά έχει 14.1 πόντους, 3.6 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ μέσο όρο με 37.5% στα τρίποντα σε 26 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ EUROLEAGUE VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ