ΑΕΚ

Πλάθα εναντίον ΑΕΚ: "Παίκτες ήταν απλήρωτοι δύο με τέσσερις μήνες, το προσωπικό εφτά"

Πλάθα εναντίον ΑΕΚ: "Παίκτες ήταν απλήρωτοι δύο με τέσσερις μήνες, το προσωπικό εφτά"
ΙΝΤΙΜΕ

Ο Ζουάν Πλάθα μίλησε για πρώτη φορά μετά την απομάκρυνσή του από την ΑΕΚ και είπε τα χειρότερα για την "Ένωση", αναφέροντας ότι οι παίκτες της ομάδας ήταν απλήρωτοι για 2-4 μήνες και το προσωπικό 7 μήνες.

Ο Ζουάν Πλάθα αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ εδώ και μερικές εβδομάδες. Και στις πρώτες του δηλώσεις για το πέρασμά του από την "Ένωση" φρόντισε να δείξει ότι έφυγε με τις χειρότερες αναμνήσεις από την Ελλάδα.

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε σε μέσο της χώρας του και με την κουβέντα να πηγαίνει στην θητεία του στους "κιτρινόμαυρους" έκανε λόγο για μεγάλη καθυστέρηση στους μισθούς. "Μου προκαλεί έκπληξη ότι το 2024 γινόντουσαν τέτοια πράγματα, που γινόντουσαν πριν από 30 χρόνια" ανέφερε αρχικά ο Πλάθα, για να προσθέσει:

"Για εμένα και τους Αμερικανούς της ομάδας υπήρχε καθυστέρηση δύο μηνών στην καταβολή των μισθών. Στους Έλληνες ήταν 4 μήνες, ενώ 7 μήνες καθυστέρηση υπήρχε για το προσωπικό. Οι απαιτήσεις όμως ήταν ίδιες. Για εμένα ήταν δύσκολο να κρατήσω την ισορροπία στην ομάδα επειδή υπήρχε ανισότητα και δεν πληρώνονταν όλοι την ίδια ημερομηνία".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ