LIGA ENDESA

Liga Endesa: Πλάνταξε ο Μουμπρού αποχαιρετώντας την Μπιλμπάο μετά από 13 χρόνια

Liga Endesa: Πλάνταξε ο Μουμπρού αποχαιρετώντας την Μπιλμπάο μετά από 13 χρόνια

Ο Άλεξ Μουμπρού υπηρέτησε την Μπιλμπάο για 13 διαδοχικά χρόνια, με το αντίο του να συνοδεύεται από δάκρυα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Έπειτα από 13 χρόνια στο Μπιλμπάο, είτε ως παίκτης είτε ως προπονητής, ο Άλεξ Μουμπρού αποχαιρέτησε την ομάδα με την οποία έζησε μεγάλες στιγμές. Οι άνθρωποι του κλαμπ οργάνωσαν συνέντευξη Τύπου για να κλείσουν τον μεγάλο αυτό κύκλο με τον 42χρονο Καταλανό κόουτς, ο οποίος ήταν αδύνατο να συγκρατήσει τα δάκρυά του, να ξεσπά σε κλάματα.

"Αρχικά θέλω να δώσω δύναμη και στήριξη στον συνάδελφό μου, Πάμπλο Λάσο που περνάει μία δύσκολη στιγμή. Ξέρει πως είμαστε μαζί του και πως θα κερδίσει αυτό το παιχνίδι.

Κάποιοι το ξέρετε, κάποιοι το διαβάσατε. Είμαι σε σχέση με την Μπιλμπάο για 13 χρόνια. Με την ομάδα, την πόλη. Ήρθα εδώ πριν από πολλά χρόνια σε ένα κλαμπ που μου έδωσε τα πάντα και ως παίκτης και ως προπονητής. Με έκαναν να νιώσω μέλος της οικογενείας, έτσι νιώθω. Όπως όλα όμως στη ζωή έχουν μία αρχή, έχουν και ένα τέλος. Τη στιγμή που είδα την φανέλα μου στον ουρανό του γηπέδου κατάλαβα πως ήταν η ώρα να φύγω. Το συζήτησα με τον γιο μου στο αμάξι και τον ευχαριστώ που το κράτησε μυστικό. Υπάρχει κόσμος που δεν αντέχει 12 ώρες και το λέει.

Αυτή ήταν η τελευταία μου χρονιά στην ομάδα. Ήταν μία απόφαση που ήρθε μετά από πολλή σκέψη. Το είχα στο νου μου καιρό. Ήταν δύσκολο αλλά ένας καλός φίλος μου είπε πως είχε ένα διαβολάκι εκεί που μου έλεγε τι να κάνω. Σε όλες τις δύσκολες στιγμές έμεινα στην ομάδα, όμως πλέον ο σύλλογος είναι στην Ευρώπη και νομίζω είναι η καλύτερη στιγμή να αποχωρήσω", ήταν μερικά από τα λόγια του Μουμπρού.

Ο Μουμπρού αγωνίστηκε με τη φανέλα της Μπιλμπάο από το 2009 έως το 2018, ενώ από το 2018 ανέλαβε καθήκοντα προπονητή.

TAGS LIGA ENDESA ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ