ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ

Πλάις: "Έπαιζα με παυσίπονα από τον Φλεβάρη λόγω τραυματισμού"

Ο Τίμπορ Πλάις
Ο Τίμπορ Πλάις INTIME

Ο Τίμπορ Πλάις αποκάλυψε σε συνέντευξή του ότι από τον Φλεβάρη κι έπειτα αγωνιζόταν με πρόβλημα τραυματισμού στον γοφό στους αγώνες της Αναντολού Εφές, με αποτέλεσμα να παίρνει παυσίπονα, γεγονός στο οποίο οφείλεται και ότι δεν θα αγωνιστεί στο Eurobasket 2022.

Ο Τίμπορ Πλάις ήταν ο παίκτης-κλειδί της Αναντολού Εφές τόσο στον τελικό της EuroLeague κόντρα στην Ρεάλ όσο και στον τελικό του κυπέλλου Τουρκίας κόντρα στην Φενέρμπαχτσε. Υπάρχει όμως ένα γεγονός που κάνει τις εμφανίσεις του πιο εντυπωσιακές: Τα έκανε όλα αυτά όντας τραυματίας.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος παραχωρώντας συνέντευξη σε γερμανικό podcast, λέγοντας ότι στον τελικό του κυπέλλου Τουρκίας κόντρα στην Φενέρ τραυματίστηκε στον γοφό και έκτοτε ακολουθούσε φαρμακευτική αγωγή για να συνεχίσει να αγωνίζεται.

"Είχα έναν τραυματισμό στον τελικό του τουρκικού κυπέλλου πέρυσι. Παρόλα αυτά ήμουν ο MVP του αγώνα, αλλά αποδείχθηκε ότι τελικά ήταν αρκετά σοβαρό το πρόβλημα" δήλωσε αρχικά ο Γερμανός σέντερ, για να προσθέσει στην συνέχεια:

"Έκτοτε έπαιζα με παυσίπονα για το υπόλοιπο της σεζόν. Έπρεπε να το κάνω αυτό. Ξέρω ότι τα παυσίπονα δεν κάνουν καλό στο σώμα ενός αθλητή, αλλά κάποιες φορές δεν μπορείς να παίξεις χωρίς αυτά".

Κλείνοντας την συνέντευξή του ο Πλάις παραδέχθηκε ότι αυτός ο τραυματισμός ήταν ο λόγος που αποφάσισε να μην ενισχύσει την Γερμανία στο Eurobasket 2022: "Μετά το τέλος της σεζόν συναντήθηκα με τον τεχνικό της εθνικής, Γκόρντον Χέρμπερτ. Συμφωνήσαμε να προσπαθήσω να συμμετάσχω, ωστόσο δυστυχώς αργότερα αποδείχθηκε ότι δεν μπορώ υπό τις παρούσες συνθήκες να ενισχύσω την εθνική. Ήθελα να συμμετάσχω στο Eurobasket, αλλά δεν είμαι νέος πλέον, πρέπει να προσέχω την υγεία μου".

TAGS ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ EUROLEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ