ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πιτίνο για Σλούκα: "Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει με εκδικητικότητα και δυναμικές κινήσεις"

Πιτίνο για Σλούκα: "Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει με εκδικητικότητα και δυναμικές κινήσεις"
AP PHOTO/JULIA NIKHINSON

Ο Ρικ Πιτίνο σχολίασε και αυτός την μεταγραφή του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό, γράφοντας στο twitter ότι πλέον η αντιπαλότητα με τον Ολυμπιακό θα επιστρέψει στα επίπεδα που βρισκόταν τα προηγούμενα χρόνια.

Ο Κώστας Σλούκας είναι και επίσημα παίκτης του Παναθηναϊκού, υπογράφοντας ένα μυθικό συμβόλαιο, το υψηλότερο που έχει δοθεί ποτέ σε Έλληνα παίκτη από ελληνική ομάδα.

Ο Ρικ Πιτίνο από την πλευρά του έδειξε ότι συνεχίζει να παρακολουθεί τις εξελίξεις στην Ελλάδα και σχολίασε μέσω twitter την μεταγραφή του Σλούκα, αλλά και του Ντίνου Μήτογλου, στον Παναθηναϊκό, λέγοντας ότι η αντιπαλότητα με τον Ολυμπιακό θα επιστρέψει ξανά στα προηγούμενα επίπεδα.

Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός τεχνικός ανέφερε: "Η αντιπαλότητα επέστρεψε και επίσημα. Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει με εκδικητικότητα. Χτύπησε στην free agency με δυναμικό τρόπο. Είμαι ενθουσιασμένος που είδα τον Ντίνο Μήτογλου να επιστρέφει στην ομάδα - σπουδαίος άνθρωπος. Ο Σλούκας στον Παναθηναϊκό... Ο Ολυμπιακός είχε σπουδαία πορεία, τώρα γίνεται ξανά ανταγωνιστική η κατάσταση!!!"

Δείτε το post του Ρικ Πιτίνο:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΚΩΣΤΑΣ ΣΛΟΥΚΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ