ΜΠΑΣΚΕΤ

Ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΑΕΚ στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας αν περάσουν Περιστέρι και Λαύριο

Ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΑΕΚ στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας αν περάσουν Περιστέρι και Λαύριο

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ, με το Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - ΑΕΚ, να είναι μία πιθανή διασταύρωση στα ημιτελικά, εάν και εφόσον ξεπεράσουν τα εμπόδια του Περιστερίου και του Λαυρίου αντίστοιχα.

Στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ.

Ο νικητής στο παιχνίδι του προημιτελικού, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και Περιστέρι, θα ειναι γηπεδουχος στον πρώτο ημιτελικό και θα αντιμετωπίσει ως φιλοξενούμενο τον νικητή του προημιτελικού ανάμεσα σε Λαύριο και ΑΕΚ.

Στον δεύτερο ημιτελικό γηπεδούχος θα είναι ο νικητής του προημιτελικού Ηρακλής - ΠΑΟΚ, και θα αντιμετωπίσει ως φιλοξενούμενο τον νικητή του προημιτελικού ανάμεσα σε Κολοσσό και Προμηθέα.

Να τονίσουμε ότι η ημιτελική φάση θα διεξαχθεί στις 12 Φεβρουαρίου στις έδρες των ομάδων (όπως και οι προημιτελικοί), ενώ ο μεγάλος τελικός στις 14/2. Την Τετάρτη (10/2) το Λαύριο θα υποδεχθεί την ΑΕΚ, ο Ηρακλής τον ΠΑΟΚ, ο Κολοσσός τον Προμηθέα και ο Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ το Περιστέρι, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021 (Προημιτελικά):

Λαύριο - ΑΕΚ (Λαυρίου 15:00)

Κολοσσός - Προμηθέας (Καλλιθέας 15:00)

Ηρακλής - ΠΑΟΚ (Ιβανώφειο 18:00)

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Περιστέρι (ΟΑΚΑ 20:00)

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021 (Ημιτελικά):

Νικητής Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Περιστέρι / εναντίον νικητή Λαύριο - ΑΕΚ

Νικητής Ηρακλής - ΠΑΟΚ / εναντίον νικητή Κολοσσός - Προμηθέας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ