STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πίτερς: "Δεν κοιμάμαι για να βλέπω τον Βεζένκοβ να παίζει"

Πίτερς: "Δεν κοιμάμαι για να βλέπω τον Βεζένκοβ να παίζει"
ΧΑΡΗΣ ΖΑΜΠΕΤΟΥΛΑΣ / EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός πέρασε άνετα από την Ρόδο με το επιβλητικό 102-59 για την 3η αγωνιστική της Basket League και ο πρώτος σκόρερ του ματς, Άλεκ Πίτερς, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Ο Ολυμπιακός είχε ένα ιδιαίτερα άνετο απόγευμα στην Ρόδο με αντίπαλο τον Κολοσσό, τον οποίο και νίκησε με το εμφατικό 102-59 και ένας εκ των πρωταγωνιστών της νίκης των ερυθρολεύκων, ο Άλεκ Πίτερς, μίλησε μετά την ολοκλήρωση του ματς.

Ο Αμερικανός φόργουορντ σκόραρε 16 πόντους και μάζεψε 6 ριμπάουντ σε 28'40".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πίτερς στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για το παιχνίδι της περσινής σεζόν στην Ρόδο: "Θυμόμαστε ακόμα. Το παιχνίδι κρίθηκε με το τρίποντο του Σάσα (σ.σ. Βεζένκοβ) από την γωνία. Σε αυτά τα παιχνίδια προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο. Το καλό είναι ότι έχουμε μερικές μέρες να προπονηθούμε".

Για το παιχνίδι με την Εφές: "Όλοι ξέρουν ότι η Εφές είναι από τα πιο πετυχημένα κλαμπ τα τελευταία χρόνια. Κέρδισαν την προηγούμενη αγωνιστική, έχουν τρομερό ρόστερ με Λάρκιν, Κλάιμπερν, Μπομπουά και θα χρειαστεί ομαδική προσπάθεια, όπως είπα οι προπονήσεις αυτές τις μέρες θα μας βοηθήσουν"

Για τις απουσίες: "Όπως είπα είναι καλό να έχουμε όλα τα παιδιά που ήρθαν αργότερα, να μας δίνουν όχι μόνο πόντους αλλά καλές κατοχές σε άμυνα και επίθεση. Όταν επιστρέψουν ο ΜακΚίσικ και ο Σίκμα θα μας βοηθήσουν στο βάθος".

Για τον Σάσα Βεζένκοβ: "Δεν υπάρχει σύγκριση, τον αγαπώ. Ήταν τρομερό να παίζουμε μαζί την περσινή σεζόν. Είναι εκεί που είναι για κάποιον λόγο. Το μόνο που ήθελα φέτος είναι αν είχα περισσότερες ευκαιρίες, κάτι που έχω και αυτό είναι θέμα του κόουτς, να τις εκμεταλλευτώ. Η ομάδα είχε μερικά πάνω κάτω, αλλά όταν επιστρέψουν όλοι θα βρούμε όλοι ρυθμό, όχι μόνο εγώ"

Για το αν παρακολουθεί τα παιχνίδια του: "Δεν κοιμάμαι για να τον βλέπω να παίζει, οπότε ελπίζω να βλέπει και αυτός. Ο τρόπος που δουλεύει, στο Σακραμέντο που δεν είναι μια ομάδα σαν τις άλλες, θέλουν να κερδίσουν και για αυτόν πήραν τον Σάσα"

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ