NBA

Πίστονς – Καβαλίερς 122-119: Πήραν το ματς- θρίλερ στην παράταση

AP

Με τον Ντούρεν να σταματάει στους 33 πόντους, οι Πίστονς επιβλήθηκαν στην έδρα τους με 122-119 των Καβαλίερς στην παράταση.

Έξτρα πεντάλεπτο χρειάστηκε στο ματς Πίστονς – Καβαλίερς για να βγει ο νικητής, με τους γηπεδούχους να είναι αυτοί που χαμογέλασαν στο τέλος, επικρατώντας με 122-119 στην παράταση.

Ο Μόμπλεϊ έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του ματς, όμως ο Τζένκινς έστειλε το ματς στην παράταση, ευστοχώντας σε τρεις βολές για το 114-114. Από εκείνο το σημείο και μετά, οι Καβαλίερς έχασαν το ρυθμό τους στην επίθεση, με τους γηπεδούχους να βρίσκουν λύσεις και να παίρνουν το ματς.

Ο Ντούρεν ήταν εξαιρετικός από τους νικητές, σημειώνοντας double-double εμφάνιση με 33 πόντους και 16 ριμπάουντ, ενώ μοίρασε και τρεις ασίστ, με τους Κάνινχαμ και Μόμπλεϊ να τον ακολουθούν με 25 και 23 πόντους, αντίστοιχα, μαζεύοντας 10 και 12 ριμπάουντ, αντίστοιχα.

Από τους ηττημένους ο Άλεν ήταν εκείνος που ξεχώρισε, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 25 πόντους και εννέα ριμπάουντ.

Έτσι, οι Πίστονς ανέβηκαν στο 44-14, ενώ οι Καβαλίερς έπεσαν στο 37-24.

ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 27-35, 50-54, 85-84, 114-114, 122-119

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ