NBA

Πίσω στο Λος Άντζελες ο Ρόντο, αλλά για τους Κλίπερς, στην Ατλάντα ο Λου Γουίλιαμς

Ο Ρόντο πασάρει σε αγώνα των Λος Άντζελες Λέικερς στη "φούσκα" του ΝΒΑ
Ο Ρόντο πασάρει σε αγώνα των Λος Άντζελες Λέικερς AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Στους Κλίπερς θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ραζόν Ρόντο, καθώς οι Ατλάντα Χοκς τον έστειλαν πίσω στο Λος Άντζελες για να πάρουν τον Λου Γουίλιαμς.

Το διετές συμβόλαιο που υπέγραψε με τους Χοκς το περασμένο καλοκαίρι, ύψους 15 εκατομμυρίων δολαρίων, παίρνει ο Ραζόν Ρόντο για να γυρίσει στο Λος Άντζελες, αυτή τη φορά όμως για λογαριασμό των Κλίπερς που βάζουν στο ρόστερ τους έναν από τους πιο έμπειρους πλέι μέικερ του ΝΒΑ με φόντο τα playoffs.

Ο Ρόντο αποχαιρέτησε την Ατλάντα καθώς δεν βρήκε σημαντικό ρόλο και είχε μόλις 3.9 πόντους, 2 ριμπάουντ και 3.5 ασίστ ανά 14.9 λεπτά σε 27 αγώνες. Πρωταθλητής με τους Σέλτικς και τους Λέικερς, ο 35χρονος πλέον περιφερειακός θα προσφέρει τις υπηρεσίες του σε μια ομάδα που έχει εμπειρία και φιλοδοξίες, αλλά αναγκάστηκε να παραχωρήσει τον σκόρερ Λου Γουίλιαμς.

Ο Γουίλιαμς έχει φέτος 12.1 πόντους, 2.1 ριμπάουντ και 3.4 ασίστ ανά 21.9 λεπτά, έχει χάσει τον σημαντικό ρόλο που είχε τα προηγούμενα χρόνια και θα είναι free agent στο τέλος της περιόδου. Στους Χοκς θα προσφέρει λύσεις δίνοντας σκορ ερχόμενος από τον πάγκο, με τον Νέιτ ΜακΜίλαν να έχει ακόμα μία επιλογή αντί του Ρόντο που δεν υπολογιζόταν.

TAGS NBA ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΛΙΠΕΡΣ ΑΤΛΑΝΤΑ ΧΟΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ