“Πύρρειος” νίκη των Θάντερ επί των Πέλικανς

Οι Θάντερ κέρδισαν έπειτα από ένα πραγματικό ντέρμπι με 122-116 τους Πέλικανς, αλλά είδαν τον Ράσελ Γουέστμπρουκ να αποχωρεί τραυματίας από το παρκέ.
Οι Θάντερ διεύρυναν το σερί τους στις 5 νίκες, επικρατώντας με 122-116. Είναι σίγουρο ωστόσο ότι θα άλλαζαν αυτή τη νίκη στην στιγμή με ευχάριστα νέα για τον Ράσελ Γουέστμπρουκ, τον οποίο είδαν να αποχωρεί κατά την διάρκεια της τρίτης περιόδου λόγω τραυματισμού στον αριστερό αστράγαλο .
Όπως και να έχει, ακόμα κι έτσι, η Οκλαχόμα Σίτι βρήκε τον τρόπο να υποτάξει τους Πέλικανς, με τον Ντένις Σρούντερ να καλύπτει το κενό του σταρ της ομάδας, δίνοντας λύσεις σε κρίσιμα σημεία.
Ο Πολ Τζορτζ με 23 πόντους, 6 ριμπάουντ, 8 ασίστ και 4 κλεψίματα ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Σρούντερ να προσθέτει 22 πόντους, τον Στίβεν Άνταμς 18 πόντους και τον Γουέστμπρουκ 17 πόντους.
Για τους Πέλικανς, ο Τζούλιους Ραντλ είχε 26 πόντους με 10/10 σουτ και 4/4 βολές, ο Τζρου Χόλιντεϊ 22 πόντους και 14 ασίστ και ο Άντονι Ντέιβις 20 πόντους, αλλά με 7/20 σουτ.
Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)
AP Photo/Kyle Phillips