ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Πήρε ΝτεΚόζι ο Κόροιβος

Πήρε ΝτεΚόζι ο Κόροιβος

Ο Κόροιβος ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονου σούτινγκ γκαρντ Κουέντον ΝτεΚόζι. Διαβάστε ποιος είναι ο έκτος ξένος της ομάδας της Αμαλιάδας (VIDEOS).

Η ενίσχυση συνεχίζεται στην Αμαλιάδα. Ο Κόροιβος βρήκε και τον έκτο ξένο του στο πρόσωπο του Κουέντον ΝτεΚόζι, ο οποίος ολοκλήρωσε το 2016 την τετραετή φοίτησή του στο Τεμπλ έχοντας 15,9 πόντους, 6,0 ριμπάουντ, 2,6 ασίστ και 1,2 κλεψίματα κατά μέσο όρο κατά την τελευταία χρονιά του στο κολεγιακό πρωτάθλημα. Ο ΝτεΚόζι παίζει στη θέση "2" και διακρίνεται για την ικανότητά του στο μακρινό σουτ, αλλά και στη δημιουργία.

Ο Κόροιβος έχει ήδη αποκτήσει τους Μάρκους Πόσλι, Ααρον Ράουντρι, Τζάχι Κάρσον, Σακίλ Χάινς και Εβαρίστε Σονγκάνια για τις θέσεις των ξένων, καθώς και τους Αλέξανδρο Σπυριδονίδη, Ανδρέα Μπεκρή, Τάσο Αντωνάκη, Ιάκωβο Μιλεντίγιεβιτς και Διονύση Σκουλίδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Η ΚΑΕ Κόροιβος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον αθλητή Quenton DeCosey.

Ο νέος παίκτης της ομάδας μας γεννήθηκε στις 8 Αυγούστου 1994 στην Union City του New Jersey των Η.Π.Α., έχει ύψος 1,96 m. κι αγωνίζεται στη θέση του Guard.

Είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου Temple, με τη φανέλα του οποίου συμμετείχε στο NCAA από το 2012 ως το 2016, έχοντας μέσο όρο καριέρας σε κολλεγιακό επίπεδο -σε σύνολο 129 αγώνων- 11,7 πόντους, με 39,6% στα δίποντα, 34,8% στα τρίποντα, 70,6% στις ελεύθερες βολές, σχεδόν 4 ριμπάουντ και 2 ασίστ. Έγινε, μάλιστα, ο 51ος αθλητής στην ιστορία του Temple, που… έσπασε το «φράγμα» των 1.000 πόντων!

Ο DeCosey βίωσε την πρώτη του εμπειρία σε επαγγελματικό επίπεδο, μετά την αποφοίτησή του, πέρυσι, στη δεύτερη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος μπάσκετ, καθώς αγωνίστηκε στην ιστορική ομάδα Treviso Basket, με την οποία σε 20 αγώνες και 23,2 λεπτά συμμετοχής είχε κατά μέσο όρο 9,2 πόντους, με 49,6% στα δίποντα, 25,7% στα τρίποντα, 73,7% στις βολές, 4,2 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ.

Ολοκλήρωσε τη σεζόν 2016-17 στην τρίτη τη τάξει κατηγορία της Ιταλίας, αγωνιζόμενος για την Pallacanestro Chieti, μετρώντας κατά μέσο όρο 30,8 λεπτά συμμετοχής σε 5 παιχνίδια με 10,2 πόντους, 37% και 25% στα σουτ δύο και τριών πόντων αντίστοιχα, 73,3% στις βολές, 5,4 ριμπάουντ και 1,6 ασίστ.

Καλωσορίζουμε τον Quenton στην οικογένεια του Κόροιβου και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να έχει μία επιτυχημένη χρονιά με τη φανέλα της ομάδας μας!!!".

(AP Photo/Fred Beckham)

Δείτε το νέο απόκτημα του Κόροιβου εν δράσει:





TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ