EUROLEAGUE

Πήρε κι άλλο παίκτη η Ούνικς

Πήρε κι άλλο παίκτη η Ούνικς
2015 NBAE

Την απόκτηση του Λορέντζο Μπράουν ανακοίνωσε η Ούνικς Καζάν, η οποία συνεχίζει να ενισχύει το ρόστερ της εν μέσω της σεζόν.

Δεύτερη μεταγραφική κίνηση σε λίγα 24ωρα για την Ούνικς Καζάν! Φαίνεται ότι η μεγάλη νίκη επί της Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία μάλλον άνοιξε την όρεξη στους Ρώσους, που μετά την απόκτηση του Ορλάντο Τζόνσον προχώρησαν στην προσθήκη ενός ακόμα περιφερειακού.

Ο λόγος για τον Λορέντζο Μπράουν (1.96 μέτρα, 27 χρονών), την απόκτηση του οποίο ανακοίνωσε επίσημα ο Ρωσικός σύλλογος, συνεχίζοντας την προσπάθειά του να ενισχυθεί, αλλά και να καλύψει τα προβλήματα τραυματισμών που έχουν προκύψει, αφού θα πρέπει για μερικούς μήνες να πορευτεί χωρίς τους Άντον Πονκρασόφ και Κότι Κλαρκ.

Τώρα βέβαια θα πρέπει ο τεχνικός της ομάδας, Εβγένι Πασούτιν, να βρει έναν τρόπο να χωρέσει στην ομάδα του δύο νέους παίκτες, με τον μεν Μπράουν να αγωνίζεται πρώτη φορά εκτός ΗΠΑ και τον Τζόνσον να κάνει μία δεύτερη απόπειρα να αγωνιστεί στην Ευρώπη μετά το αποτυχημένο πέρασμά του από την Μπασκόνια (τότε Λαμποράλ Κούτσα) πριν δύο χρόνια, όταν είχε αντέξει μόλις 6 παιχνίδια.

TAGS EUROLEAGUE OΥΝΙΞ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ