STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πήραν πιστοποιητικό συμμετοχής Άρης και Μαρούσι, δεν πήραν Πανιώνιος και Ηρακλής

Ο Γιάννης Καστρίτης
Ο Γιάννης Καστρίτης INTIME

Η Ε.Ε.Α ανακοίνωσε ότι Άρης και Μαρούσι πήραν πιστοποιητικό συμμετοχής ενόψει της σεζόν 2023/24 για την συμμετοχή τους στην Basket League, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο για τον Πανιώνιο και τον Ηρακλή, που συμμετέχουν στην Elite League.

Τρεις ημέρες πριν από την έναρξη της Basket League, η Ε.Ε.Α ανακοίνωσε ότι ο Άρης και το Μαρούσι πήραν πιστοποιητικό συμμετοχής και θα δώσουν κανονικά παρών στο πρωτάθλημα της σεζόν 2023/24, αφού δεν έχουν εκκρεμότητες.

Την ίδια στιγμή ωστόσο, η ίδια ανακοίνωση αναφέρει ότι η ΚΑΕ Πανιώνιος και η ΚΑΕ Ηρακλής (που αγωνίζεται με το ΑΦΜ της Λάρισας - παλαιότερα Ερμής Αγιάς) δεν έλαβαν το σχετικό πιστοποιητικό, με την έναρξη της Elite League να έχει επίσης οριστεί για τις 7 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"1. Η Επιτροπή ΔΕΝ χορήγησε πιστοποιητικό στις κάτωθι ΚΑΕ:

ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, λόγω οφειλών της υπό εκκαθάριση ΚΑΕ.

ΚΑΕ ΑΓΙΑΣ ΕΡΜΗΣ (ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ), λόγω λήξεως φορολογικήςενημερότητας.

2. Η Επιτροπή χορήγησε πιστοποιητικό στις κάτωθι ΚΑΕ:

ΚΑΕ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΚΑΕ ΑΡΗΣ

3. Η Επιτροπή χορήγησε πιστοποιητικό στο κάτωθι ΤΑΑ:

ΤΑΑ ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ".

Να σημειώσουμε πως σύμφωνα με τον Πανιώνιο:αρουσιάστηκε στην ΕΕΑ ένα χρέος προς αθλητή που αφορούσε στην υπό εκκαθάριση παλαιά ΚΑΕ, για το οποίο καμία ευθύνη δεν φέρει η νεοϊδρυθεισα ΚΑΕ,καθώς δεν είχε λάβει την παραμικρή ενημέρωση ως σήμερα". Η ομάδα τονίζει ακόμα πως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας και πως το ζήτημα θα διευθετηθεί έγκαιρα.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ELITE LEAGUE ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΑΡΟΥΣΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ