NBA

Πιπεράτη αποκάλυψη για θρύλο του Ηρακλή: "Ο Ζέιβιερ ΜακΝτάνιελ περπατούσε... ερεθισμένος"

Πιπεράτη αποκάλυψη για θρύλο του Ηρακλή: "Ο Ζέιβιερ ΜακΝτάνιελ περπατούσε... ερεθισμένος"
EUROKINISSI

Απίθανη ιστορία αποκάλυψε Αμερικανός δημοσιογράφος σε βιβλίο του, για τον παλαίμαχο NBAer και παίκτη του Ηρακλή, Ζέιβιερ ΜακΝτάνιελ και την συμπεριφορά του στα αποδυτήρια των Σούπερσόνικς.

Ήταν ένας από τους σημαντικότερους NBAers που ήρθαν στην Ευρώπη. Στα νιάτα του είχε σεζόν με 21.3 πόντους και 6.5 ριμπάουντ με τους Σιάτλ Σουπερσόνικς, πριν αρχίσει να μεγαλώνει, πριν βρει στην Ελλάδα καταφύγιο για μία χρονιά. Ο Ζέιβιερ ΜακΝτάνιελ φόρεσε την φανέλα του Ηρακλή την περίοδο 1995/96, στην πιο χρυσή εποχή του ελληνικού μπάσκετ, άφησε το στίγμα του στην Α1 και ακόμη και σήμερα μνημονεύεται από συμπαίκτες κι αντιπάλους, από φίλους και εχθρούς. Συνήθως, βέβαια, το όνομά του περιβάλλεται από απίθανες ιστορίες όπως αυτή που αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Κρις Χέρινγκ στο νέο του βιβλίο με τίτλο "Αίμα στο Γκάρντεν".

"Ο ΜακΝτάνιελ έδινε πάντα προτεραιότητα στον ανδρισμό. Ειδικά στον δικό του ανδρισμό. Σύμφωνα με πρώην συμπαίκτες του στο Σιάτλ, συχνά περπατούσε στα αποδυτήρια πλήρως ερεθισμένος μετά από αγώνες των Σούπερσόνικς, ενώ κρεμούσε πετσέτες σε εκείνο το σημείο. Επίσης, πάλευε με ανθρώπους και πάλευε συνεχώς" αναφέρει ο Χέρινγκ, ο οποίος ξέρει πόσο δεν ενδιέφεραν τον 58χρονο πλέον παλαίμαχο φόργουορντ οι μεγάλες μορφές του NBA και πόσο λάτρευε να τους κοντράρει εντός κι εκτός παρκέ. Οι κόντρες του με τον Μάικλ Τζόρνταν, με τον Λάρι Τζόνσον, με τον Τσαρλς Όουκλι, δεν θα σβήσουν ποτέ.

TAGS NBA ΗΡΑΚΛΗΣ VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ