GAME NIGHT LATE

Πιο κοντά απ' όσο ποτέ άλλοτε ο Μιλουτίνοβ στον Ολυμπιακό: Αυτά είναι τα δεδομένα για τον Σέρβο σέντερ

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ
Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ INTIME

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος ανέλυσε μαζί με τον Παντελή Βλαχόπουλο στην εκπομπή Game Night Late του ΑΝΤ1 τα δεδομένα που ισχύουν για τον Νίκολα Μιλουτίνοβ και τον Ολυμπιακό, με τον βραχνά της ΤΣΣΚΑ - που υπήρχε πέρυσι - να μην υφίσταται πλέον.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ βρίσκεται στην Αθήνα εδώ και μερικές μέρες για προσωπικές υποθέσεις. Είναι δεδομένο ότι αποτελεί τον πρώτο στόχο του Ολυμπιακού. Και ο Παντελής Διαμαντόπουλος ανέλυσε στην εκπομπή Game Night Late τα δεδομένα που ισχύουν στην περίπτωση του Σέρβου.

"Κάθε καλοκαίρι το ίδιο γίνεται. Έρχεται στην Ελλάδα, βγάζει φωτογραφίες, έχει φίλους. Απλώς τώρα το θέμα έχει ως εξής. Πέρυσι ήθελε η νύφη και ο γαμπρός, αλλά υπήρχε πεθερός (σ.σ η ΤΣΣΚΑ). Φέτος δεν υπάρχει πεθερός. Αυτό είναι το θέμα." ανέφερε αρχικά ο Παντελής Διαμαντόπουλος για να αναφέρει στην συνέχεια:

"Είναι θέμα του ίδιου και του Ολυμπιακού να τα βρουν στο οικονομικό. Αν είναι καλά, μαζί με τον Φαλ ο Ολυμπιακός αλλάζει πάρα πολύ".

Ακολούθως ο Παντελής Βλαχόπουλος αναφέρθηκε και στο οικονομικό κομμάτι της συμφωνίας, κλείνοντας το θέμα:

"Προφανώς το ποσό που είχε πάρει στην ΤΣΣΚΑ δεν έχει σχέση πλέον με αυτά που ζητάει αυτή την περίοδο. Είναι πιο προσιτός για τον Ολυμπιακό και τα ελληνικά δεδομένα. Προφανώς θα είναι μία πάρα πολύ σημαντική μεταγραφή. Δίδυμα τέτοιων σέντερ δεν συναντάς συχνά".

Δείτε το VIDEO:

TAGS GAME NIGHT LATE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ