Πιάνουν δουλειά στην Καβάλα…

INTIME SPORTS
Προτεραιότητα αποτελούν για την Καβάλα οι ανανεώσεις συμβολαίων των Χριστόφορου Στεφανίδη, Σωτήρη Καραποστόλου, Νίκου Αγγελόπουλου και Μιλτ Παλάσιο.
Το μπάτζετ της νέας νέας σεζόν αναμένεται να είναι μειωμένο σε σχέση με το φετινό, όμως αυτό δεν εμποδίζει τις ιθύνοντες της ομάδας σε συνδυασμό με τον κόουτς Δημήτρη Πρίφτη να καταστρώνουν τα πλάνα τους.
Προτεραιότητα για τον σύλλογο αποτελεί η παραμονή των Σωτήρη Καραποστόλου, Νίκου Αγγελόπουλου και Χριστόφορου Στεφανίδη.
Τις επόμενες μέρες, λοιπόν αναμένεται να υπάρξει συνάντηση με τους παίκτες για να συζητήσουν εκτενέστερα το θέμα της ανανέωσης των συμβολαίων τους με την Καβάλα.
Οι ιθύνοντες του συλλόγου βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή και με τον Μιλτ Παλάσιο, καθώς η παραμονή του στην ομάδα “λύνει” τα χέρια του Πρίφτη, όσον αφορά τον παίκτη που θα οργανώνει το παιχνίδι της Καβάλας.