ΣΙΕΝΑ

Πιανιτζάνι: "Με όπλο την έδρα μας"

Πιανιτζάνι: "Με όπλο την έδρα μας"

Η Σιένα αντιμετωπίζει στην έδρα της την Κυριακή την Μοντεγκρανάρο και ο Πιανιτζάνι ευελπιστεί ότι η ομάδα του θα δείξει ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο πριν τον αγώνα με τη Μπιλμπάο

Ο Σιμόνε Πιανιτζάνι γνωρίζει ότι ο κυριακάτικος αγώνας θα είναι η πρόβα τζενεράλε για τη Σιένα που την Τετάρτη αντιμετωπίζει την Μπιλμπάο στο ξεκίνημα του TOP-16 της Ευρωλίγκας.

Ο Ιταλός προπονητής τόνισε τη σημασία του αγώνα για την ομάδα του και ξεκαθάρισε ότι θέλει τρεις νίκες σε ισάριθμα εντός έδρας παιχνίδια που ακολουθούν.

"Μας περιμένει ένα ακόμα παιχνίδι κόντρα σε μία δύσκολη ομάδα ομάδα που παίζει συνεχώς καλύτερα, κάτι που αποδεικνύεται και από τις νίκες με την Καζέρτα και την Καντού. Πέρα από την ενίσχυση με τον Μπρούνερ η Μοντεγκρανάρο έχει ένα βαθύ ρόστερ", τόνισε ο Σιμόνε Πιανιτζάνι και συμπλήρωσε:

"Το πιθανότερο είναι ότι θα είναι ένα ακόμα ισορροπημένο παιχνίδι. Θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τον παράγοντα έδρα πριν μία μεγάλη περίοδο που θα ακολουθήσει και θα μας υποχρεώσει σε συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδι. Παίζουμε τους επόμενους τρεις αγώνες μας μακριά από την έδρα μας και θέλουμε ισάριθμες νίκες".

TAGS ΣΙΕΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ