Πιανιτζάνι: “Ισορροπημένο γκρουπ”

Ο τεχνικός της Φενέρμπαχτσε, Σιμόνε Πιανιτζάνι μίλησε για την δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας του απέναντι στην Χίμκι. Διαβάστε τι δήλωσε και ο Εμίρ Πρέλτζιτς.
Ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε, Σιμόνε Πιανιτζάνι αναφέρθηκε στο εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας του απέναντι στην Χίμκι.
Ο Ιταλός τεχνικός γνωρίζει τις δυσκολίες της αναμέτρησης, όμως όπως τόνισε στόχος των παικτών του είναι μόνο η νίκη.
” Ξέρουμε την ποιότητα της Χίμκι και την κατάσταση μας την συγκεκριμένη χρονική στιγμή. ο όμιλος μας είναι δύσκολος. Θα πρέπει να παίξουμε το κάθε παιχνίδι με τους παίκτες που είναι έτοιμοι. Είμαστε σε ένα πολύ ισορροπημένο γκρουπ. Όλα μπορεί να συμβούν. Θα παίξουμε απέναντι στην Χίμκι, γνωρίζοντας την ποιότητα τους και θα τους σεβαστούμε“, δήλωσε ο Σιμόνε Πιανιτζάνι.
Πρέλτζιτς: “Σημαντικό ματς και για τους δύο”
Από την πλευρά των παικτών, ο Εμίρ Πρέλτζιτς δήλωσε: ” Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Ξέρουμε ότι η Χίμκι είναι καλή ομάδα και ότι δεν έχουν χάσει εντός έδρας ματς αυτή την σεζόν. Θα προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε αυτό αύριο, αλλά θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλό μπάσκετ και για τα 40 λεπτά“.