ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Πετρόπουλος: "Στον Ιωνικό Νικαίας μού δόθηκε η ευκαιρία που αναζητούσα"

Πετρόπουλος: "Στον Ιωνικό Νικαίας μού δόθηκε η ευκαιρία που αναζητούσα"

Ο Ανδρέας Πετρόπουλος επέστρεψε στη Δόξα Λευκάδας με σκοπό να βοηθήσει την ομάδα του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη να πετύχει τους στόχους της.

Μετά από μια άκρως επιτυχημένη σεζόν στον Ιωνικό Νικαίας, ο Ανδρέας Πετρόπουλος επέστρεψε στη Δόξα Λευκάδας, τη φανέλα της οποίας φόρεσε προ διετίας. Ο 24χρονος γκαρντ/φόργουορντ μίλησε για την επιστροφή του στο νησί και την προσπάθεια που θα κάνει φέτος η ομάδα του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη, ενώ εξήγησε τι σημασία της παρουσίας του στον Ιωνικό Νικαίας την περσινή αγωνιστική περίοδο.

- Ανδρέα, με τις εμφανίσεις σου φέτος σίγουρα ήταν η χρόνια σου στον Ιωνικό;

"Στον αθλητισμό λένε ότι το να έχεις παιχνίδια στα πόδια σου είναι το σημαντικότερο πράγμα. Στον Ιωνικό μου δόθηκε η ευκαιρία που αναζητούσα καιρό μέσω της εμπιστοσύνης του προπονητή, να έχω έναν ηγετικό ρόλο κερδίζοντας έτσι πολλά πράγματα τόσο στην ψυχολογία μου όσο και στο παικτικό κομμάτι".

- Πιστεύεις ότι η μεταγραφή σου στην Λευκάδα αποτελεί δικαίωση για σένα;

"Δεν ξέρω αν είναι δικαίωση. Στο μπάσκετ πρέπει να δουλεύεις συνεχώς να βάζεις στόχους και να προσπαθείς να προχωράς. Σίγουρα ήταν ένας προσωπικός στόχος να βρεθώ ξανά στην ομάδα της Λευκάδας γιατί γνωρίζω τους ανθρώπους που την πλαισιώνουν , την διοίκηση και τον κόουτς, λειτουργούν επαγγελματικά και είναι ευχάριστο να βρίσκεσαι σε μια ομάδα τέτοιου επιπέδου με υψηλούς στόχους. Χωρίς δεύτερη σκέψη δέχτηκα την πρόταση που μου έκαναν".

- Ποιοι είναι οι στόχοι σου για την νέα χρονιά;

"Στόχος μου είναι μέρα με την μέρα να βελτιώνομαι για να μπορέσω να βοηθήσω όσο περισσότερο την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να δικαιώσω τον προπονητή για την επιλογή του να με φέρει στην Λευκάδα".

- Πως βλέπεις το πρωτάθλημα της Α2;

"Το πρωτάθλημα της Α2 γίνεται κάθε χρόνο πιο συναρπαστικό. Μεγάλοι παίχτες που έχουν κάνει καριέρα στην Α1 πλέον παίζουν σε αυτή την κατηγορία πράγμα που κάνει το πρωτάθλημα πιο ενδιαφέρον και πιο δύσκολο. Πιστεύω πως ανταγωνισμός που υπάρχει φέρνει λίγο στις παλιές εποχές όπου το μπάσκετ σε αυτές τις κατηγορίες ήταν εφάμιλλο με αυτό της Α1".

TAGS ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ