NBA

Πέθανε ο Ρόντνεϊ Ρότζερς

AP Photo/Bill Kostroun

Πέθανε σε ηλικία 54 ετών ο άλλοτε NBAερ Ρόντνεϊ Ρότζερς.

Σε ηλικία 54 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο Ρόντνεϊ Ρότζερς, ο οποίος είχε τραυματιστεί το 2008 και είχε αποκομίσει σοβαρό πρόβλημα στον νωτιαίο μυελό.

Ο Αμερικανός φόργουορντ είχε παίξει 866 αγώνες κανονικών περιόδων στο NBA μετρώντας κατά μέσο όρο 10.9 πόντους, 4.5 ριμπάουντ και 2 ασίστ. Κατά σειρά είχε αγωνιστεί σε Νάγκετς, Κλίπερς, Σανς, Σέλτικς, Νετς, Χόρνετς και Σίξερς από το 1993 έως και το 2005.

Αναλυτικά η ανάρτηση του NBA:

“Η οικογένεια του NBA είναι βαθιά συγκλονισμένη από τον θάνατο του Ρόντεϊ Ρότζερς. Ο Ρόντνεϊ κέρδισε το βραβείο του Έκτου Πάικτη όταν αγωνιζόταν στους Φοίνιξ Σανς και ήταν ένας αγαπητός συμπαίκτης κατά τη διάρκεια της 12ετούς καριέρας του στο NBA.

Θα τον θυμόμαστε όχι μόνο για τα επιτεύγματά του στο γήπεδο, αλλά και για την εξαιρετική αντοχή, το θάρρος και τη γενναιοδωρία που επέδειξε καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του — ιδιότητες που ενέπνευσαν τόσους πολλούς. Στέλνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στη σύζυγο του Ρόντνεϊ, Φέι, και στην οικογένειά τους”.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ