ΕΣΚΑΝΑ

Πέθανε ο Κυριάκος Τσίχλας, Αντιπρόεδρος της ΕΣΚΑΝΑ και παλαίμαχος του Πανιωνίου

Ο Κυριάκος Τσίχλας σε ομιλία
Ο Κυριάκος Τσίχλας σε ομιλία ESKANA.GR

Θρήνος στην ΕΣΚΑΝΑ για τον θάνατο του Κυριάκου Τσίχλα, αντιπροέδρου της Ένωσης, παλαίμαχου αθλητή μπάσκετ και στίβου, αλλά και παράγοντα του Πανιωνίου.

Την τελευταία του πνοή άφησε τη Δευτέρα (30/11) ο Κυριάκος Τσίχλας, ιστορικό μέλος της ΕΣΚΑΝΑ και του ελληνικού μπάσκετ γενικότερα. Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας και αθλητής του στίβου σε ΧΑΝ Νικαίας και Πανιώνιο αντίστοιχα, υπηρέτησε την ομάδα της Νέας Σμύρνης και ως παράγοντας, "έφυγε" στον ύπνο του, χωρίς να έχει ταλαιπωρηθεί από σοβαρή ασθένεια στη ζωή του.

Η ανακοίνωση της ΕΣΚΑΝΑ:

"Φτωχότερη από σήμερα η οικογένεια της ΕΣΚΑΝΑ. Εχασε ένα ιστορικό μέλος της Ένωσης και του μπάσκετ τον εν ενεργεία Α΄ αντιπρόεδρο Κυριάκο Τσίχλα . Μια ιστορική φυσιογνωμία , ένας Κοκκινιώτης που έπαιξε μπάσκετ και ανδρώθηκε στην ΧΑΝ Νικαίας , ήταν αθλητής στίβου του Πανιώνιου , χρημάτισε πολλά χρόνια παράγοντας στον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο και ακόμη περισσότερα στον μπασκετικό με τον οποίο έγραψε ιστορία .

Από το 1998 και μετά υπήρξε άρρηκτα συνδεδεμένος με την ΕΣΚΑΝΑ μέλος του ΔΣ και πολλά χρόνια ταμίας και αντιπρόεδρος . Ο σπουδαίος αυτός άνθρωπος, έφυγε αγέρωχος στον ύπνο του σήμερα τα ξημερώματα, χωρίς καμία ασθένεια να τον έχει ταλαιπωρήσει ποτέ . Η ΕΣΚΑΝΑ είναι περήφανη που είχε στις τάξεις της, ένα τόσο πιστό μέλος που την υπηρέτησε από κάθε θέση με αυταπάρνηση και αξιοπρέπεια . Η κηδεία του θα γίνει αύριο στο νεκροταφείο Ν. Σμύρνης. Ο πρόεδρος το Δ.Σ. και οι εργαζόμενοι της Ένωσης εκφράζουν τα βαθιά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει …

Αγαπημένε μας Κούλη θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη κρατώντας ως παρακαταθήκη την αγάπη σου για το μπάσκετ την Ένωση κ για την πολύτιμη συνεισφορά σου …".

TAGS ΕΣΚΑΝΑ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ