ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε ο Κώστας Μπατής

Πέθανε ο Κώστας Μπατής
Ο Κώστας Μπατής PRINTSCREEN

Μέρα πένθους για το ελληνικό μπάσκετ και την αθλητική δημοσιογραφία, αφού έφυγε από την ζωή ο Κώστας Μπατής σε ηλικία 61 ετών από ανακοπή καρδιάς.

Το ελληνικό μπάσκετ και η αθλητική δημοσιογραφία πενθούν. Ο Κώστας Μπατής έφυγε από την ζωή σε ηλικία σε ηλικία 61 ετών από ανακοπή καρδιάς.

Ο Κώστας Μπατής γεννήθηκε στις 8 Ιανουαρίου 1959. Υπήρξε παίκτης του Παναθηναϊκού, του Έσπερου και του Μίλωνα και διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες (Παίδων και Εφήβων). Με την φανέλα του Παναθηναϊκού αγωνίστηκε από το 1974 έως το 1982 και κατέκτησε 4 πρωταθλήματα και 2 Κύπελλα, ενώ ήταν μέλος της Εθνικής Παίδων που κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ Παίδων το 1975.

Όσο σπουδαία ήταν η καριέρα του εντός του γηπέδου, εξίσου σπουδαία ήταν και έξω από αυτό, αφού όταν αποσύρθηκε από τα παρκέ ασχολήθηκε με την αθλητική δημοσιογραφία, όπου μεταξύ άλλων εργάστηκε σε αρκετά κανάλια της ιδιωτικής τηλεόρασης. Η υπέροχη φωνή του, οι γεμάτες πάθος μεταδόσεις του, η διαφορετική προσέγγιση που ακολουθούσε όταν περιέγραφε αγώνες τον έκαναν ιδιαίτερα αγαπητό στο κοινό.

Αντί επιλόγου. Μία από τις χαρακτηριστικότερες στιγμές της δημοσιογραφικής καριέρας του Κώστα Μπατή: Η κραυγή του στο κάρφωμα του Κλιφ Λέβιγκστον σε έναν αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ορτέζ την σεζόν 1992/93. Γιατί αυτό ήταν πάνω από όλα ο Κώστας Μπατής: Αυθεντικός...

Τα συλλυπητήριά τους για τον θάνατο του Κώστα Μπατή εξέφρασαν με ανακοινώσεις τους ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Τα σχετικά post στο twitter:

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ