ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Πέθανε ο Ανδρέας Μελιγδής

2021-2022 /   /  -
2021-2022 / / - ΡΑΠΑΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ / EUROKINISSI SPORTS

Η οικογένεια του Προμηθέα Πάτρας πενθεί τον χαμό του Ανδρέα Μελιγδή, προπονητή στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Βαρύ πένθος έχει σκεπάσει τις τελευταίες ώρες την οικογένεια του Προμηθέα Πάτρας, εξαιτίας του χαμού του Ανδρέα Μελιγδή. Ο εκλιπών έχασε τη μάχη για τη ζωή, την οποία έδινε τους τελευταίους μήνες, με τον αχαϊκό σύλλογο να εκδίδει συλλυπητήρια ανακοίνωση.

Η σχετική ανακοίνωση:

"Ο Οργανισμός του Προμηθέα Πάτρας θρηνεί σήμερα για την απώλεια ενός μέλους της οικογένειάς του, του Ανδρέα Μελιγδή. Ο Ανδρέας ήταν εκ των πρωτεργατών της δημιουργίας της Ακαδημίας του Προμηθέα και υπήρξε ο στυλοβάτης της ανάπτυξής τους.

Τους τελευταίους μήνες, αν και έδινε την δική του σκληρή "μάχη", εξακολουθούσε όποτε το επέτρεπαν οι δυνάμεις του να βρίσκεται στο πλευρό των μικρών αθλητών του Συλλόγου μας και να τους δίνει δύναμη με την παρουσία του. Οι αρχές που δίδαξε σε αυτά τα παιδιά θα είναι φωτεινός "φάρος" στην αθλητική και την προσωπική τους ζωή.

Η απώλειά του αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό σε όλους μας αλλά παράλληλα η μνήμη του, παραμένοντας ζωντανή, μια παρακαταθήκη για το μέλλον. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και την συμπαράστασή μας στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Καλό ταξίδι Ανδρέα!

Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί αύριο 7/1 στις 14:00 στον Ι.Ν. Παντοκράτορα".

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ