ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πέτγουεϊ και αυτοκριτική

Πέτγουεϊ και αυτοκριτική
INTIME SPORTS

Για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του ο Πέτγουεϊ προπονήθηκε κανονικά στο ΣΕΦ και η επιστροφή του αναμένεται στα τέλη του μήνα. Την αυτοκριτική τους έκαναν οι Πειραιώτες, ξέρουν τι φταίει και δηλώνουν έτοιμοι να αλλάξουν την κατάσταση.

Χαμόγελα στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο με την κατάσταση του Μπρεντ Πέτγουεϊ. Ύστερα από τον τραυματισμό του (κήλη στην μέση), ο Αμερικανός προπονήθηκε για πρώτη φορά κανονικά μαζί με την ομάδα του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, συμμετείχε σε ολόκληρο το πρόγραμμα, και στις επαφές, και το θετικό είναι πως δεν αισθάνθηκε καμία απολύτως ενόχληση. Δεν αναμένεται να αγωνιστεί στη Βιτόρια, αφού είναι ανέτοιμος, έχοντας χάσει μεγάλο αριθμό προπονήσεων της ομάδας. Η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση υπολογίζεται στα τέλη του μήνα, είτε κόντρα στον Ηλυσιακό (27/1) εκτός έδρας, είτε στο ΣΕΦ απέναντι στην Μάλαγα (30/1).

Οι Πειραιώτες δεν αντιμετωπίζουν άλλο αγωνιστικό πρόβλημα, πέρα της γνωστής περίπτωσης με την κατάσταση του Έισι Λο. Ο Αμερικανός γκαρντ παραμένει στις ΗΠΑ και ακόμη δεν υπάρχει επίσημη θέση για το ποια από τις δύο επεμβάσεις θα επιλέξει ο παίκτης. Υπενθυμίζεται πως οι ερυθρόλευκο του έχουν προτείνει να κάνει αρθροσκόπηση ώστε να καθαριστεί ο χόνδρος στο τραυματισμένο του γόνατο, επιστρέφοντας στην αγωνιστική δράση σε περίπου δύο μήνες.

Ο Έισι Λο όμως δείχνει να καταλήγει στην άποψη του προσωπικού του γιατρού (χαρακτηρίζοντας προσωρινή την λύση του Ολυμπιακού για το θέμα του), δηλαδή σε εκείνη με την τοποθέτηση βλαστοκυττάρων στο γόνατο του, ώστε να ξεπεραστεί μια και καλή το πρόβλημα που έχει (εφόσον βέβαια πετύχει η εγχείρηση, καθώς έχει τα ρίσκα της), αλλά αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να απουσιάσει για τουλάχιστον έξι μήνες από την αγωνιστική δράση.

Προς το παρόν είναι σε συνεχή επικοινωνία η ομάδα του Ολυμπιακού με τον μάνατζερ του αριστερόχειρα πλέι-μέικερ και δεν υπάρχει ουσιαστική εξέλιξη για το μέλλον της συνεργασίας τους. Περισσότερα μέσα στις επόμενες μέρες.

Οι ερυθρόλευκοι το απόγευμα της Τρίτης (21/1) ξεκίνησαν στο ΣΕΦ την προετοιμασία τους για το ερχόμενο και σημαντικό παιχνίδι τους στην Euroleague απέναντι στην Λαμποράλ Κούτσα, το οποίο θα διεξαχθεί την Παρασκευή (24/1) το βράδυ (21:30, Novasports 2) στην Ισπανία, για την τέταρτη αγωνιστική του TOP-16.

Οι Πειραιώτες θα αναχωρήσουν την Πέμπτη για την Βιτόρια, ένα ταξίδι αρκετά κουραστικό, καθώς μέχρι να φτάσουν θα έχουν αλλάξει αρκετές πτήσεις. Άπαντες γνωρίζουν την σημασία της αναμέτρησης, καθώς χρειάζονται το "διπλό" στην χώρα των Βάσκων τόσο ώστε να ανέβει στην βαθμολογία ο Ολυμπιακός για να περάσει στα playoffs, διεκδικώντας και μία εκ των δύο πρώτων θέσεων στο γκρουπ, όσο και για να τονωθεί το πεσμένο ηθικό της ομάδας, ύστερα από τις δύο σερί ήττες από Μπαρτσελόνα και Παναθηναϊκό.

Λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης, τα μέλη της ομάδας του Ολυμπιακού συζήτησαν μεταξύ τους σε καλό κλίμα. Έκαναν την αυτοκριτική τους και αναγνώρισαν τα λάθη τους. Υπάρχει στεναχώρια και πικρία από τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, αλλά όπως αναφέρουν από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο, "ξέρουμε τι φταίει και γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε ώστε να αλλάξουμε την κατάσταση. Τα πάντα κρίνονται στο τέλος της σεζόν".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ