ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Περιστέρι: Στο πλευρό του Τόμιτς ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος ως βοηθός

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος με την φανέλα του Περιστερίου
Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος με την φανέλα του Περιστερίου EUROKINISSI

Νέα καριέρα για τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο, ο οποίος εντάχθηκε στο τεχνικό επιτελείο του Περιστερίου και θα είναι εκ των βοηθών του Μίλαν Τόμιτς.

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος γυρίζει σελίδα στην ζωή του. Ο άλλοτε διεθνής φόργουορντ αφήνει στην άκρη και επίσημα την καριέρα του ως παίκτης, αφού εντάχθηκε στο προπονητικό επιτελείο του Μίλαν Τομιτς στο Περιστέρι ως ένας εκ των βοηθών του.

Υπενθυμίζεται ότι το Περιστέρι ήταν και η τελευταία ομάδα με την οποία αγωνίστηκε ο Βασιλόπουλος την περσινή σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΚΑΕ Περιστέρι Vitabiotics ανακοινώνει την συνεργασία της με τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο. Ο πρώην καλαθοσφαιριστής του Συλλόγου μας, θα ενταχθεί στο προπονητικό επιτελείο του Μίλαν Τόμιτς.

Για τη νέα συνεργασία του με το Περιστέρι Vitabiotics, ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, δήλωσε: «Είναι ευλογία για μένα να μπορείς σ’ έναν Σύλλογο, που ήσουν παίκτης και έχεις περάσει τρία όμορφα μπασκετικά χρόνια, να ξεκινάς, μια νέα καριέρα. Σε μια ομάδα που έχει όλα τα εχέγγυα και δίπλα σ΄έναν προπονητή με τον οποίο έχω συνεργαστεί στο παρελθόν και τον εκτιμώ πολύ σαν άνθρωπο και σαν προσωπικότητα. Είναι μια δύσκολη περίοδος αυτή για το Περιστέρι Vitabiotics, αλλά αν μου έλεγες να επιλέξω, αυτές θα ήταν οι συνθήκες που θα ήθελα να έχω όταν πάω σε μια ομάδα για να μπορέσω να βοηθήσω όσο μπορώ»

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ